måndag 24 april 2023

Malmöpolisen deltog i Eid-bön som hotar folk


för 8 timmar sedan — Under den muslimska Eid-bönen i Malmö i fredags reciterade imamen ett kapitel inför tusentals muslimska män som subtilt hotar svenskarna.


Bild: 


preview.jpg (1152×647) (bulletin.nu)


för 9 timmar sedan — SVT Nyheter var vänliga nog att i sin lilla artikel översätta vad orden "eid eftar" betyder. Men de var inte vänliga nog att översätta vad kapitlet som ...


‎ ‎‎Luai Ahmed på Twitter: ”SVT Nyheter var vänliga nog att i sin lilla artikel översätta vad orden "eid eftar" betyder. Men de var inte vänliga nog att översätta vad kapitlet som imamen reciterade under bönen handlade om. Imamen reciterade ett kapitel som berättar om hur Allah tidigare ”förstört mäktigare…” / Twitter


När HLF talade med media om Bulletins artikel var de överens om att inte nämna något om artikeln. Den ska tystas ner, är budskapet.


för 15 timmar sedan — Under fredagens Eid-bön i Rosengård i Malmö reciterade imamen ett kapitel som berättar om att det inte finns någon räddning för icke-troende.


HITTAT PÅ NÄTET: Eid-bönens budskap – ingen räddning för de otrogna – DET GODA SAMHÄLLET (detgodasamhallet.com)



Bulletin
Ahmed: Al-Malmös hotfulla Eid-bön
Tror ni att ”rasister”, Paludan, islamofober eller Sverigedemokraterna har en chans när Allah har ”förstört” mäktigare folk genom historien?
.
För 5 timmar sedan



"Under den muslimska Eid-bönen i Malmö i fredags reciterade imamen ett kapitel inför tusentals muslimska män som subtilt hotar svenskarna. Kapitlet berättar om hur Allah tidigare ”förstört mäktigare folk”, och att det inte finns någon räddning för icke-troende, skriver Luai Ahmed."


"Allahs budskap, liksom många andra i koranen, spänner här musklerna kring faktumet att Allah är ”mäktigast” och “förstör alla och allting som står emot islam”. Det är fantasin som hela koranen och troende muslimer lever på – hur helt gudomlig, mäktig och oöverträffbar Allah är.

“Allah är störst!”, som det ju heter.

Tror ni att rasister, Paludan, islamofober eller Sverigedemokraterna har en chans när Allah har ”förstört” mäktigare folk genom historien?

Titta bara på hela den muslimska regionen som en gång i tiden också stod emot det muslimska budskapet i koranen.

Samtliga är muslimska i dag. Därav beteckningen ”den muslimska regionen”."


Källa, Bulletin 24 april 2023:


Ahmed: Al-Malmös hotfulla Eid-bön (bulletin.nu)



Historielärarföreningen: Malmöpolisen firade Eid al-fitr på Rosengård (historielararna.blogspot.com)


Historielärarföreningen: Eid prayer in Malmo Sweden (historielararna.blogspot.com)


Historielärarföreningen: Videoreportage om Eidbönen i Malmö 2023 (historielararna.blogspot.com)


Kommunpolis Rosengård/Husie i Malmö | Läs mer om Malin Moräns arbetslivserfarenhet, utbildning, kontakter med mera genom att besöka hens profil på LinkedIn.



Malin Morän - Kommunpolis - Polismyndigheten | LinkedIn


341887321_610799827343760_6905600232307405922_n.jpg (1024×768) (fbcdn.net)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.