torsdag 10 oktober 2024

Mejl till Stockholms universitet om dokumentärserien Aliens på SVT

 


för 12 timmar sedan — UFO-frågan är hetare än någonsin. I en värld där tro och vetande kolliderar, följer Kalle Ström i denna serie svenska UFO-gruppernas kamp om sanningen.


7 mars 2023 — ERG:s medarbetare Kalle Ström är just nu aktuell med sin dokumentärfilmsserie "Rörelsen" på Sveriges television. Kalle Ström. I serien får vi ...

Etnologen Kalle Ström besöker Frihetsrörelsens ledare Filip Sjöström och Max Winter på Gotland där de ska arrangera en olaglig frihetsfest.
SVT Play · 19 feb. 2023



"Dokumentärserie


John Doe 


ons 9 okt. vid 12:28


När doktoranden i etnologi Kalle Ström var med i teve senast med en dokumentärserie på SVT publicerades på SU att han var aktuell med serien om Frihetsrörelsen. Er duktiga medarbetare har nu gjort en ny dokumentärserie som heter Aliens - striden om utomjordingarna. Den sänds 27 oktober och 3 november 2024 på SVT.

Historielärarföreningen önskar därför att ni gör likadant nu och publicerar en ny text på SU om att Kalle Ström är aktuell med dokumentärserien om den svenska ufoscenen. Gärna så snabbt som möjligt eftersom ingen alls uppmärksammat att den sänds och då tittar färre.

/HLF"




I Sverige är det den så kallade Frihetsrörelsen som tar ledningen i kampen mot den elit som de anser försöker kontrollera oss medborgare och begränsa våra liv.


Aliens - striden om utomjordingarna. Svensk dokumentärserie från 2024. Aldrig har UFO-frågan varit hetare och diskuterats så seriöst som nu.


Etnologen Kalle Ström bakom uppmärksammad SVT-dokumentär - Stockholms universitet


Aliens - striden om utomjordingarna - SVT Play - WEBB-TV.nu


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.