onsdag 18 september 2019

TV överväger ställa in intervjuer med Clas Svahn

SVT Morgonstudions redaktör Johan Lundin funderar på att ställa in intervjun med Clas Svahn. Det avslöjade Lundin onsdag 18 september 2019 för Historielärarföreningen. Clas Svahn från UFO-Sverige skulle på fredag 20 september intervjuas om stormningen av Area 51. Historielärarföreningen informerade Lundin om att stormningen är inställd sedan flera dagar tillbaka. Lundin säger att redaktionen ska kontrollera uppgiften, för det har de inte fått reda på. Om det skulle vara så är det inte lika stor mening med en intervju.

Hos Aftonbladet TV reagerar onlineredaktören Stefan Sköld 18 september på liknande vis som SVT. Ingen har sagt till honom att stormningen av Area 51 är inställd. Sköld ska kontrollera uppgifterna och vill därför inte redan nu berätta om intervjun på fredag med Clas Svahn ska ställas in eller inte.

Båda tvkanalerna påstår att det främst är stormningen av Area 51 som de velat fråga Clas Svahn om, inte hans nya bok. Clas Svahn skriver på sin ufo-blogg att han även hoppas intervjuas av de båda tvkanalerna om sin nya bok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.