onsdag 26 oktober 2022

Nya styret vill kasta ut skatteslukare som gör kalkonrulle om den vidskepliga sekten UFO-Sverige


Crazy Pictures vädjan: Tvinga oss inte att lämna stan | NT

för 9 timmar sedan — Den heter UFO Sweden och har en budget på 39 miljoner. Norrköpings filmfond har gått in med 4 miljoner. Den har skrivits, utvecklats, ...


för 7 timmar sedan — Det är standard inte bara i Sverige utan även i Europa. Syftet med en sådan fond är att locka ... Den heter UFO Sweden och har en budget på 39 miljoner.



"Årets stora juldagsfilm är skapad i Norrköping av oss. Den heter UFO Sweden och har en budget på 39 miljoner.

Norrköpings filmfond har gått in med 4 miljoner. Den har skrivits, utvecklats, filmats och färdigställts i Norrköping. Vi har samarbetat med över 50 lokala företag, haft 70 filmarbetare anställda, involverat över 1200 lokala Norrköpingsbor och kommer att visa upp Norrköpingsmiljöer i två timmar på biografer över hela Sverige. 

I februari har filmen internationell premiär i Berlin och Norrköpingsmiljöerna kommer sedan att visas på tusentals biografer över hela världen.

Om Norrköpings filmfond inte finns med i vår nästa film kommer det inte innebära att vi slutar göra film. Vi skulle däremot tvingas sluta skriva film som utspelar sig i Norrköping. Vi skulle tvingas sluta filma i Norrköping. Vi skulle tvingas sluta spendera pengar i Norrköping."


Källa 26 oktober 2022:


Crazy Pictures vädjan: Tvinga oss inte att lämna stan | NT


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.