fredag 28 juli 2023

Salwan Momika bränner Koranen i Stockholm 3 och 10 augusti 2023

 

... if more demonstrations go ahead in which the Koran is desecrated, ... https://www.reuters.com/ #News #Reuters #newsfeed #sweden #koran #islam Subscribe: ...
YouTube · Reuters · För 5 timmar sedan


"Salwan Momika står bakom ansökningarna. 


Det är polisen i Stockholm som tagit emot tre nya ansökningar om koranbränningar under de kommande två veckorna, rapporterar Svenska Dagbladet. 


En koranbränning planeras att hålla utanför Irans ambassad den 3 augusti. De andra två ska hållas den 10 augusti, i Norsborg i södra Stockholm och en i centrala Stockholm. 


Enligt Svenska Dagbladet är personen bakom ansökningarna en man som tidigare genomfört koranaktioner i Sverige. Salwan Momika"


Källa 28 juli 2023:


Nya ansökningar om att bränna Koranen | Nyheter | Expressen


för 12 minuter sedan — Bland annat vill en av de personer som tidigare bränt Koranen utanför Iraks ambassad och en moské på Södermalm nu göra samma sak på tre nya platser.


"Iranska ambassaden, en moské i Botkyrka söder om Stockholm och centralt i stan. Det är de nya platserna där en man, som tidigare varit inblandad i två uppmärksammade koranbränningar under sommaren, nu vill bränna skriften på nytt.

Två andra personer har också i veckan ansökt om att bränna religiösa symboler, en turban och Koranen, samt Irans flagga, utanför Irans ambassad."


Källa, TT 28 juli 2023:


Flera nya ansökningar om bränningar | GP


Irakierna som haft två allmänna sammankomster har nu ansökt om ytterligare tre sammankomster. - YouTube



Centerpartiledare kritiseras för besök i Stockholms moské – svensk medieplattform (swed24.se)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.