fredag 29 december 2023

Media anklagas för att skydda Magdalena Andersson som skyddar Jamal El-Haj

 


29 december 2023:


"Socialdemokraterna har inte velat kommentera El-Hajs medverkan i förberedelserna till konferensen.

– Vi tackar nej till att kommentera det, men tack för att du ringde, hej då, sade Elin Aarflot, pressekreterare hos Socialdemokraterna, till Bulletin förra veckan.

Bulletin har därefter återigen sökt Socialdemokraterna med frågor om El-Haj. Vid tiden för denna publicering har de inte inkommit med något svar."




"I oktober 2006 greps ordföranden Khalid al-Yousef av svenska Säkerhetspolisen misstänkt för bland annat förberedelse till terroristbrott. Han släpptes emellertid efter tre dagar som häktad på grund av bevisbrist.

Tidigare samma år kunde Skånska Dagbladet rapportera att den dåvarande kommunpolitikern Jamal El-Haj inte bara frekventerade stiftelsens lokaler på Nobelvägen i Malmö utan också använde dem som en plattform till valrörelsen 2006.

Konfronterad av tidningen hävdade han att han blivit utsatt för hat och hot men gav inga förklaringar på hur det kom sig att han vistats i lokalerna eller använt dem som valplattform mot bakgrund av stiftelsens kopplingar till Hamas."

Källa 29 december 2023:


S fortsätter ducka frågor om El-Haj (bulletin.nu)


för 2 timmar sedan — Socialdemokraterna fortsätter att ducka frågor om Jamal El-Haj och dennes deltagande i planeringsstadiet till Palestinakonferensen i Malmö.
för 5 timmar sedan — Häromveckan kunde Bulletin avslöja att Jamal El-Haj inte bara deltog i den uppmärksammade palestinska konferensen i Malmö i slutet av maj: han tog aktiv del i ...


"Ändå tillåts hennes rövarhistorier om El-Haj passera.

Magdalena Andersson kan gå från intervju till intervju, i Expressen, i Göteborgs-Posten, i Dagens Nyheter, med nyhetsbyrån TT utan att avkrävas svar.

Andersson skyddar El-Haj, partiets röstmagnet bland muslimska väljare. Medierna skyddar Andersson och Socialdemokraterna. Praktisk solidaritet."


Källa 29 december 2023:


Skogkär: Andersson skyddar El-Haj och medierna skyddar Andersson (bulletin.nu)



Historielärarföreningen: Sydsvenskan hjälper Jamal El-Haj (historielararna.blogspot.com)



malmo-13.jpg (920×560) (samnytt.se)


Hamas koordinator av Israel-protester i Sverige - Ledarsidorna.se



Mulig togskubber fra Nørreport Station har brug for tolk | Free Speech Blogger (readyandhyped.blogspot.com)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.