lördag 23 december 2023

Sydsvenskan hjälper Jamal El-Haj

 



Jamal El-Haj planerade Palestinakonferensen i Malmö:


preview.jpg (1151×648) (bulletin.nu)


för 7 timmar sedan — Det är dags att riksdagsledamoten Jamal El-Haj (S) träder fram och låter sig intervjuas. El-Haj har figurerat flitigt i media under hela hösten.


"Därför kan man säga att det blev lök på laxen när tidningen Bulletin samma dag avslöjade att El-Haj inte bara deltagit på konferensen. Han ska även ha varit med och planerat den – tillsammans med Hamasmedlemmar. (Bulletin 21/12)"


Källa 23 december 2023:


Mariestads-Tidningen - Ledare: Jamal El-Haj till SVT 30 Minuter (mariestadstidningen.se)


för 2 dagar sedan — Riksdagsledamoten Jamal El-Haj (S) deltog inte bara på den stora Palestinakonferensen i Malmö i våras där en känd ledare med kopplingar till Hamas deltog.


Källa 21 december 2023:


Jamal El-Haj (S) planerade Palestinakonferensen i Malmö (bulletin.nu)



Läsare bosatta i Mariestad får i Mariestads-Tidningen 23 december 2023 läsa att riksdagsledamoten Jamal El-Haj från Malmö planerade Palestinakonferensen i Malmö med kopplingar till Hamas.


Men läsare bosatta i Malmö får inte läsa denna nyhet i Malmös största tidning Sydsvenskan varifrån riksdagsledamoten kommer och där Palestinakonferensen ägde rum i maj 2023. Sydsvenskan tackar nej till denna nyhet trots att de 23 december 2023 fick tipset. Det blir ingen sådan nyhet för Malmöborna i Sydsvenskan.


Alltså hjälper Sydsvenskan Jamal El-Haj genom att skydda honom från negativ publicitet. Det är inte heller första gången Sydsvenskan agerar så. Tidigare i år tackade Sydsvenskan nej till att publicera nyheten att Palestinakonfensens ordförande i Malmö gripits i Nederländerna misstänkt för terrorfinansiering av Hamas. Nyheten fanns i världspress och berörde Malmö. Sydsvenskan tackade nej.


Eftersom Sydsvenskan då tackade nej fick Bulletin och Aftonbladet tipset och de publicerade med stöd av artiklar i internationell press att ordförande Amin Abu Rashid gripits. Han satt bredvid Jamal El-Haj på konferensen i Malmö och kramade om Jamal El-Haj på konferensen i Malmö.


Efter att Bulletin och Aftonbladet publicerat skrev fegisarna på Sydsvenkan om nyheten för att andra svenska media redan avslöjat saken.


Men den här gången tänker Sydsvenskan hjälpa Jamal El-Haj ännu mer. Trots att både Bulletin och Mariestads-Tidningen i veckan redan publicerat nyheten att Jamal El-Haj planerade Palestinakonferensen, blir det inget alls i Sydsvenskan som ska bevaka vad som sker i Malmö. Trots bildbevis där Jamal El-Haj står på planeringsmöte innan Palestinakonferensen i Malmö vägrar Sydsvenskan skriva om detta.'


Varför vill Sydsvenskan än en gång hjälpa Jamal El-Haj från negativ publicitet när det är fakta med bildbevis som berör riksdagens mest omdebbaterade ledamot från Malmö? Vilken dold agenda har Sydsvenskan som läsarna inte vet om?


Redan 2006 fick Malmös andratidning Skånska Dagbladet avslöja Jamal El-Haj eftersom Sydsvenskan vägrade då också:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.