måndag 12 juni 2023

Juridisk ovanlighet när Paludan portas från Folkmötet i Allinge


"Videor
för 6 timmar sedan
 
554 visningar"


för 5 timmar sedan — Rasmus Paludan har af Bornholms Politi modtaget et udkast til et påbud, der forbyder ham at deltage til Folkemødet. Et påbud, der er uhyre sjældent, ...


"Aldrig før i Folkemødets historie har en person modtaget et påbud om at deltage i Folkemødet, og der er yderst sjældent, at sådanne påbud udstedes, forklarer direktøren for Institut for Menneskerettigheder. 

- Der skal rigtig meget til, igen fordi at det er en grundlovssikret rettighed, det her med ytringsfrihed og forsamlingsfrihed, og det er derfor, at vi aldrig har set det før, lyder det fra Louise Holck, direktør for Institut for Menneskerettigheder. 

Selv om Paludan tidligere har måttet indrette sig under politiets anvisninger under demonstrationer, er påbuddet uden fortilfælde. 

- I den her situation er det selvfølgelig ganske ekstraordinært, at han bliver afskåret fra et helt politisk møde, siger Frederik Waage, juraprofessor ved Syddansk Universitet."

"Justitsminister Peter Hummelgaard (S), skriver til TV 2/Bornholm, at der er et højt trusselsniveau mod Rasmus Paludan."


Källa 11 juni 2023:


Paludans påbud uden fortilfælde (tv2bornholm.dk)


för 4 timmar sedan — Politiet går efter alt at dømme for langt ved at ville forbyde Rasmus Paludan adgang til Folkemødet på Bornholm, mener ekspert i ytringsfrihed Jacob Mchangama.


Paludan må ikke være på Folkemødet: - Meget vidtgående – Ekstra Bladet


Danmarks Fremtid
Er Mettes NATO ønske årsag til Paludan forbud på Folkemødet?
Bornholms Politi vil forbyde Paludan at deltage på Folkemødet. Skyldes forbuddet Mette Frederiksens ønske om at blive NATO generalsekretær?
.
För 1 timme sedan


Er Mettes NATO ønske årsag til Paludan forbud på Folkemødet? (danmarksfremtid.dk)


Szwedzki wywiad alarmuje, że Rosja zakłóca przystąpienie Sztokholmu do NATO (belsat.eu)


Jeg er altid god ved de sorte! Black Lives Matter! | By Rasmus Paludan | Facebook


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.