tisdag 20 juni 2023

Norsk tidning mejlar om UFO-Sveriges besök

 

UFO-søk i Djupsjøen – Hvis det er noe der så finner vi det - Rørosnytt.no (rorosnytt.no)



"Blev ni lurade av den svenske forskaren?

X<X@rorosnytt.no>
  • Du
Tis 2023-06-20 13:25

Vi har ingen detaljer om hvordan de 30 personene som var der hadde finansiert reisen sin nei. Det hadde vært en kjedelig artikkel. Du kan prøve så mye du vil å mene at vi ikke dekker det riktig, men nå har du ikke gitt meg en eneste grunn til å ta deg seriøst etter vage anklager du ikke redegjør for. Langt mindre redelig enn noe jeg har hørt fra noen ufofolk. Har ingen interesse av å snakke videre med deg 
tir. 20. jun. 2023, 13:09 skrev John Doe <historielararforeningen@outlook.com>:
Vem betalade svenskens resa och uppehälle? Berättar er artikel det eller döljer er artikel den uppgiften?
/HLF

 
Från: X <X@rorosnytt.no>Skickat: den 20 juni 2023 07:56Till: John Doe <historielararforeningen@outlook.com>Ämne: Re: Blev ni lurade av den svenske forskaren?
det er bare dere som hevder noe som ikke er sant, det er det ingen vi har intervjuet i denne saken som har gjort. dersom vi har lurt leserne, vennligst presiser akkurat hvilken faktaopplysning som er feil ellers har jeg ingen interesse av å høre fra dere
tir. 20. juni 2023 kl. 07:55 skrev X <X@rorosnytt.no>:
jo. de leter etter en ufo, så ordet er med i saken ja, men det handler om menneskene, IKKE hva de tror de skal finne. men du får tro hva du vil. du anklager oss for å lure leserne våre uten å peke på ett eneste ord vi lurer dem med. det er langt mer uredelig enn noen ufo-interesserte har vært til oss
man. 19. juni 2023 kl. 23:36 skrev John Doe <historielararforeningen@outlook.com>:
Du kan inte hävda att din artikel inte handlar om ufo, när din rubrik har med ordet ufo. Eller hur?
/HLF

Från: X<X@rorosnytt.no>Skickat: den 19 juni 2023 13:56Till: John Doe <historielararforeningen@outlook.com>Ämne: Re: Blev ni lurade av den svenske forskaren?
dette er en populær lokal historisk sak som strekker seg tilbake til 40 tallet. Det leserne våre synes er interessant er filminnspilliungen og at det nok en gang gjennomføres søk som det gjorde på 60- og 70tallet. som sagt, dette er ingen sak om ufoer, om de finnes eller ikke. dette er kanskje interessant for dere, men ikke for oss. Vi er interessert i prosjektet de gjøre HELT uavhengig av hva de selv tror de kommer til å finne. NRK er enige med oss og har samme vinkling. det samme var dagbladet da de hadde det på forsiden på 70-tallet. dette er en lang historisk, lokal sak som mange her synes er interessant, helt uavhengig av hva eventuelt svernske historikere måtte mene og tro
man. 19. juni 2023 kl. 13:51 skrev John Doe <historielararforeningen@outlook.com>:
Lurade är ni eftersom ni är där innan de hittar något. Vad är det för intressant med planering och en karta ni publicerat bild på? Varför bestämde ni inte i stället med projektet att ring oss om ni hittar något, så kommer vår tidning och skriver om det?
Vem har lurat i er att det är läsvärt att några som aldrig hittat ufo letar igen?
Clas Svahn och UFO-Sverige använder inte metoder som kan kallas för forskning. Det står i Flashbacks tråd att de som rapporterar inte intervjuats om sina händelser utan deras mejl har bara arkiverats.
Om du inte känner till Svahn sedan tidigare så har du inte koll på att han inte ens verkar vilja hitta något eftersom pengarna rullar in ändå och media skriver ändå. Det är för att ni luras.
/HLF

Från: X <X@rorosnytt.no>
Skickat: den 19 juni 2023 13:45Till: John Doe <historielararforeningen@outlook.com>Ämne: Re: Blev ni lurade av den svenske forskaren?
tror du misforstår. saken vår handler ikke om han/de har funnet ufo eller ikke, det handler om personene og gjennomføringen av prosjektet lokalt, ikke om ufoer.  mulig forsker betyr noe annet på svensk, men i norge er det ikke en beskyttet tittel, og betyr bare noen som undersøker noe. Om du mener vi ble lurt, får du være konkret og vise til akkurat hva vi ble lurt til å tro. for oss er det helt uinteressant om han aldri har funnet noe og hvordan reisene hans blir dekket økonomisk.  det har ingen nyhetsverdi for oss, selv om dere synes det er interessant
man. 19. juni 2023 kl. 13:41 skrev John Doe <historielararforeningen@outlook.com>:
Varför finansiera projekt som letar efter ufo när de aldrig hittar eller hittat något ufo? Skriv i stället om hur finansieringen går till för projektet då och vilka som är så dumma att de finansierar resan och uppehället för Clas Svahn som inte är forskare. Vem har betalat detta enligt din låsta artikel och varför anlitar projektet en svensk som aldrig hittat något? Det finns en tråd på forumet Flashback om Clas Svahn där det berättas om alla hans resor världen över som han inte själv betalar. Skribenterna på Flashback är kritiska till detta. Exakt likadant i Norge hos er. Hans resa betald och han hittar inget. Pressen dras dit för att skriva. Det finns en hel dokumentär om hur Clas Svahn har en expedition till sjön Nammajaure i svenska Norrland där han inte heller hittade något. Det är en industri för honom att inte hitta något och er tidning bidrar till detta meningslösa.
/HLF

Från: X <X@rorosnytt.no>Skickat: den 19 juni 2023 13:26Till: John Doe <historielararforeningen@outlook.com>Ämne: Re: Blev ni lurade av den svenske forskaren?
" Om han inte hittat något är det ingen nyhet." jo, hvis nyheten ikke handler om ufoen, og det gjorde den ikke til oss, men det handler om folkene og hvordan de gjennomfører prosjektet sitt, og det handler om lokal historie i regionen. Derfor er det en nyhet for oss selv om ikke dere tror det er det.  spiller i vår sak ingen rolle om han har funnet noe eller ikke, dette har ingenting med innholdet i saken vår å gjøre, og hvor troverdig han er spiller heller ingen rolle.  Hadde saken handlet om at noen har funnet en ufo, hadde det vært noe annet. 
man. 19. juni 2023 kl. 13:12 skrev John Doe <historielararforeningen@outlook.com>:
Det är samma visa alltid. Någon som letar efter ufo när Clas Svahn är inblandad. Om han inte hittat något är det ingen nyhet. Han är ingen forskare vid något lärosäte. Han tar alltid betalt tusentals kronor för föreläsningar om ufo han aldrig hittat. I föreläsningarna förekommer faktafel och blir därför till propaganda för den ideologi han hittat på. Det har inte med forskning att göra. Historielärarföreningen har på sin sida massor av exempel på hur det han säger inte varit sant.
/HLF

Från: X<X@rorosnytt.no>Skickat: den 19 juni 2023 08:46Till: John Doe <historielararforeningen@outlook.com>Ämne: Re: Blev ni lurade av den svenske forskaren?
 "Varför inte skriva eller dokumentärfilma om eller när de hittar något ufo? "
Fordi her er saken at noen leter etter noe de tror kan være en UFO. Saken handler IKKE om UFOer men om et mannskap som gjennomfører en leteaksjon. Ingentiung i artikkelen ville vært annerledes formulert om Svahn var anerkjent eller ikke, om han er vellykket eller ikke. Det som er nyhetsverdig for oss er at han er med et team ved Djupsjøen.
" Ni är lurade och lurar i er tur läsare och tittare". nei, da må du i så fall konkretisere hvorledes vi er lurt. Ingen har lurt oss eller fortalt oss noe om han som ikke stemmer, i så fall må dere være konkrete og ikke komme med vage påstander uten å redegjøre for dem.
man. 19. juni 2023 kl. 03:57 skrev John Doe <historielararforeningen@outlook.com>:
Clas Svahn från UFO-Sverige ni benämner ufo-forskare hittar aldrig någonting. Men han fick resan betald och uppmärksamheten igen. Så hans böcker kan sälja mer. Det räcker som motiv. Varför inte skriva eller dokumentärfilma om eller när de hittar något ufo? Ni är lurade och lurar i er tur läsare och tittare. Men det handlar väl bara om pengar för er också? Ufo handlar det inte om i alla fall.
/Historielärarföreningen
Här står om er artikel och ert dokumentärfilmande hos HLF 19 juni 2023:

 


Historielärarföreningen: Prisvinnande dokumentärfilmare lurades filma när UFO-Sveriges ordförande som vanligt inte hittade något flygande tefat (historielararna.blogspot.com)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.