fredag 30 juni 2023

Komikern Felix Herngren gjorde reklam för UFO-Sveriges ideologi hos kändisen Tilde i TV4


30 juni 2023:


för 43 minuter sedan — Felix Herngren gör ny dokumentärserie – skapar starka reaktioner. ”Man kan lätt bli foliehattstämplad – som att man är en galning”.


21 maj 2023:


Historielärarföreningen: Felix Herngrens hemliga tv-serie om UFO-Sverige offentliggjord (historielararna.blogspot.com)


30 juni 2023:


Komikern Felix Herngren avslöjar sin vurm för UFO-Sverige som han anlitat och uppmanar tittare att mejla in till ufo@tv4.se:


"Dokumentärserien i fyra delar som Felix producerar kommer att sändas på TV4."


Felix Herngren gör ny dokumentärserie om ufon (tv4.se)



Stillbild från kvällens pratprogram i soffan hos TV4s före detta modell Tilde 30 juni 2023.




Tilde - Avsnitt 1, säsong 4 (tv4play.se)


Se Tilde online här - Streama gratis på TV4 Play

TV4 Play · För 8 timmar sedan


för 1 timme sedan — För säsongspremiären gästas Tilde även av Claes Malmberg, Siw Malmqvist, Felix Herngren och Alva Bratt. Lasseman och de andra killarna i Arvingarna står för


Bild:


230630felix.jpg (800×600) (ufo.se)


"Under kvällen fick Felix Herngren några minuter i ”Tilde” i TV4 där han frågades ut om sitt intresse för rymden. Felix berättade om den planerade ufoserien som jag och UFO-Sverige är inblandat i och såg till att Tilda inte ställde frågan ”tror du på ufo”, för det går ju inte att tro på oidentifierade flygande föremål eftersom de givetvis finns konstaterade både han och Tilde.

Felix var också noga med att nämna UFO-Sverige som han berättade kunde identifiera det mesta, men inte allt, och noterade att vi har världens största ufoarkiv. Något som Tilde nickade igenkännande till. Kort och bra blev det."


Källa, UFO-Sverige 30 juni 2023:


Klart med Bokmässan | Clas Svahns Blogg (ufo.se)


för 52 minuter sedan — Det är i premiäravsnittet av "Tilde" som Felix Herngren riktar en brysk kommentar till dottern Vera. Annons. Det är med program som Solsidan, Bonusfamiljen, ...
för 3 timmar sedan — Jag vill inte känna att jag jobbar som kändis, säger Tilde de Paula Eby. ... Alva Bratt; Claes Malmberg; Siw Malmkvist; Felix Herngren; Arvingarna.
för 2 timmar sedan — Tilde. TV4 Idag 20:00 - 21:30. Vi möter bland andra Felix Herngren som avslöjar sitt stora rymdintresse och berättar om dokumentären som sänds i höst.

Tilde de Paulas stilresa: Bilder från 1998-2021 | Femina



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.