torsdag 29 juni 2023

Koranen ska brännas igen utanför Iraks ambassad i Stockholm

 

för 2 timmar sedan — Trots det valde han att genomföra sin koranbränning. ... Inom tio dagar kommer jag att bränna den irakiska flaggan och Koranen utanför Iraks ambassad i ...





"– Mitt problem i dag är inte judarnas, kristnas eller andras böcker. Mitt problem är den bok som uppmanar till våld och mord – det är Koranen, säger Momika.


Han planerar nu för nya aktioner.


– Inom tio dagar kommer jag att bränna den irakiska flaggan och Koranen utanför Iraks ambassad i Stockholm, säger han."


Källa, Expressen 29 juni 2023:


Koranbrännaren Salwan Momika är utreds för hets mot folkgrupp efter att ha bränt koranen utanför en moské på Södermalm. (expressen.se)


för 1 timme sedan — Salwan Momika, som orsakat stor vrede i den muslimska världen med sin koranbränning i Stockholm, räknade med reaktionerna i sitt hemland Irak.


"Momika, som utreds för hets mot folkgrupp, säger att han ”inom tio dagar” planerar att bränna den irakiska flaggan och koranen utanför Iraks ambassad i Stockholm."


Källa 29 juni 2023:


Momika: Ska bränna koran utanför Iraks ambassad (msn.com)


30 juni 2023:


för 5 timmar sedan — ... den irakiska flaggan och koranen utanför Iraks ambassad i Stockholm, säger han till Expressen. Politisk aktiv. Salwan Momika är ursprungligen från Irak.


för 8 timmar sedan — vid koranbränningar: ”Dansk-svenske högerextreme politikern och provokatören” om Rasmus Paludan. ”Man i 30-årsåldern från Järna” om Salwan Momika, ...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.