lördag 23 september 2023

Kyrkor höll fotbollsturnering när Koranen skulle brännas på Rosengård - blev bilbränder i stället

 

https://www.tiktok.com/@camparendock/video/7282050547232836897


för 6 timmar sedan — Flera bilar brinner på en parkeringsplats i området Annelund i Malmö, skriver Sydsvenskan. Larmet om branden kom vid 20-tiden på lördagen.


Brand i sophus på Rosengård – Skånska Dagbladet (skd.se)


för 57 minuter sedan — Tidigare i veckan nekade polisen tillstånd för en ny koranbränning i närliggande Rosengård som skulle äga rum på lördagen. Anledningen var att polisen inte ...


"Tidigare i veckan nekade polisen tillstånd för en ny koranbränning i närliggande Rosengård som skulle äga rum på lördagen. Anledningen var att polisen inte kunde garantera säkerheten. I början av september brändes en koran vid Värnhemstorget i Malmö vilket ledde till våldsamma upplopp.

Ändå har polisen befarat att oroligheter ska bryta ut i området."


Källa 23 september 2023:


Flera bilar i brand i Malmö - DN.se



23 september 2023:


Två bilar brann på Rosengård – Sydsvenskan


för 6 timmar sedan — Två bilar fattade eld på en parkering på Annelund. Räddningstjänst och polis har larmades till platsen.


för 1 timme sedan — Två bilar fattade eld på en parkering på Rosengård. Räddningstjänst och polis har larmades till platsen.
för 3 timmar sedan — Flera bilar började brinna på Rosengård på lördagskvällen. ... Räddningstjänsten ryckte ut till Annelundsstigen på Rosengård för att släcka. Larmet kom 20.11.


Två bilar i brand på Rosengård – Skånska Dagbladet (skd.se)


Koranbränningen inställd – då kunde de spela fotboll - P4 Malmöhus | Sveriges Radio


för 37 minuter sedan — Jakob Frilund tillhör en av kyrkorna i Malmö som arrangerar fotbollsturneringen. Hör honom, och en av de som spelade, i inslaget. Isak Santesson
för 1 timme sedan — Ansiktsmålning, nyttig mat och undersökningar – under lördagen arrangerades ett diabetesevent på Rosengårdsskolan i Malmö. Här fick Malmöborna möjlighet

Diabetesevent på Rosengårdsskolan lockade många | SVT Nyheter


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.