torsdag 21 september 2023

Trevlig konstnär anlitade vidskepliga UFO-Sverige för lektion åt arkitektstudenter mot tusenlappar i arvodering


IMG_8939lund230907.jpg (800×474) (ufo.se)



Martin Svansjö. E-post: martin.svansjo@abm.lth.se. Universitetsadjunkt vid Arkitektur, form och design · Martin Svansjös profil i Lunds universitets ...


Då pratar jag om fynden i Peru och Nasas uforapport. Har ni vägarna till Tomarps kungsgård kan ni se den trevlige och duktige konstnären Martin Svansjös.



Har ni vägarna till Tomarps kungsgård kan ni se den trevlige och duktige konstnären Martin Svansjös konst.


Källa, UFO-Sveriges ordförande i september 2023:


Har ni vägarna till Tomarps kungsgård kan ni se den trevlige och duktige konstnären Martin Svansjös konst. | Instagram


Skorna är putsade och snusen rättplacerad. Sista touchen läggs på den specialskrivna vernissagesång jag kommer att framföra på på Martins vernissage på @tomarps_kungsgard_skane på lördag.🏰 En glädjande nyhet är att det finns några få platser kvar i konstbussen som avgår från Malmö. Kolla tidigare inlägg för info. Varmt välkomna!💋 | Stina Sturesson Produktion | Facebook


370897411_1022569799111052_6929580166815888945_n.jpg (452×640) (fbcdn.net)


Igår genomförde Höörs konstförening... - Höörs Konstförening | Facebook


Hoppa på bussen! Den 16 september är... - Höörs Konstförening | Facebook


"I Lund möttes vi av Martin Svansjö från arkitektutbildningen och efter att ha kikat på en liten bokförsäljning på torget där jag köpte några science fiction-häften. Sedan tog vi spårvagnen till universitetet där vi träffade hans kollega Lars Henrik Ståhl och satt och pratade enstund på hans arbetsrum.

Klockan 15.15 drog jag igång mitt föredrag inför drygt femtio studenter och några lärare. Pratade om AFU, UFO-Sverige, några svenska fall och så lite amerikanskt givetvis. Studenterna satt som ljus och hade massor av frågor efteråt, liksom lärarna.

När allt var klart gick jag och Anneli med Lars Henrik och Martin till en icke fungerande fontän som blivit något av en symbol för campuset innan vi tog oss ned på stan för att äta på restaurang Cyrus."


Källa, UFO-Sverige 7 september 2023:


Till Lund för föredrag | Clas Svahns Blogg (ufo.se)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.