tisdag 19 september 2023

Lunds universitet uppmanar att beställa ut offentliga uppgifter om UFO-Sveriges föreläsning

 


"Begär ut offentliga uppgifter



tis 19 sep. vid 17:56


Historielärarföreningen begär ut offentliga uppgifter om utgifter i samband med Clas Svahns föreläsning på institutionen för arkitektur hos Lunds universitet/LTH:

Fakturan för övernattning på hotellet Stiftsgården Åkersberg i Höör natten mellan 7 och 8 september 2023. Kostnaden för hotellrummet inklusive och exklusive moms. Var hotellrummet ett enkelrum eller dubbelrum?

Bokningsnummer: 3836

Fakturanummer: 10281

Referens och bokare:

Helene Sveningsson

Fakturan för föreläsarens resa 7 och 8 september 2023. Kostnaden för tågresan samt om LU ersatte kostnaden för resan Stockholm Lund eller från Norrköping Lund samt vilken sträcka hemresan för tågbiljetten var och dess pris.


Uppgifter om det förekom representation. I så fall på Cyrus restaurang i Lund med middag där fyra personer åt 7 september 2023 och drack Mariestads öl till maten.

Vad hette föreläsningen som Clas Svahn höll för 50 arkitekstudenter från årskurs 2 den 7 september 2023 klockan 15:15? Var den schemalagd?

Vad hette kursen som föreläsningen ingick i och hur många poäng är kursen på? Vem eller vilka är kursansvariga?

Hur mycket får Clas Svahn betalt för sin föreläsning i lön från Lunds universitet 7 september 2023 och hur många timmar arvoderas han för?

Vem fattade beslut att han ska arvoderas för professorsnivå?


Sänd de offentliga uppgifterna till Historielärarföreningens e-postadress:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.