onsdag 27 september 2023

Salwan Momika har ansökt om att skända Koranen i Malmö centrum

 

för 8 timmar sedan — Nu har han sagt i en intervju med Kvartal att han ska sluta bränna Koranen. Men han har redan skickat in fler ansökningar om tillstånd till polisen. Och till UG ...




för 2 timmar sedan — Bara för att senare mejla med ”Uppdrag granskning” och hävda motsatsen: Han tänker fortsätta. Även i HD och Sydsvenskans granskning framstod han som




Denna vecka 39 år 2023 har Salwan Momika sänt in sin ansökan om att skända Koranen i Malmö centrum. Det avslöjar en erfaren journalist på tidningen Sydsvenskan hos Bonnier idag 27 september 2023 för Historielärarföreningen. Sydsvenskan har sett ansökan, säger journalisten till HLF. Vidare förklarar Sydsvenskan för HLF att de ännu inte vill gå ut med att Momika denna vecka ansökt om att bränna Koranen på nytt i Malmö, eftersom Polisen ännu inte hunnit bevilja hans ansökan.

Polisen säger idag 27 september till Historielärarföreningen, att de inte får lämna ut några ansökningar förrän de sekretessprövat dem. Därför får polisen inte i telefon bekräfta eller dementera uppgifterna.



"Nu har han sagt i en intervju med Kvartal att han ska sluta bränna Koranen. Men han har redan skickat in fler ansökningar om tillstånd till polisen. Och till UG säger han att han kommer fortsätta bränna Koranen."


Källa 27 september 2023:


Koranbrännaren i Uppdrag granskning: ”Jag har blivit en världskändis” – Sydsvenskan



"I avsnittet blev det tydligt att Salwan Momika ständigt motsäger sig själv. I förra veckan sa han i Kvartals podd att han ska sluta bränna koranen. Bara för att senare mejla med ”Uppdrag granskning” och hävda motsatsen: Han tänker fortsätta."


Källa 27 september 2023:


Koranbrännarens budskap är på kiss- och bajsnivå – Sydsvenskan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.