tisdag 26 mars 2024

Pensionerad polis avfärdar ufot som bluff i Felix Herngrens komedi med UFO-Sverige

 

Kyrkan är huvudman för Karlskoga folkhögskola. Läraren Marina Nilsdotter i skolans jacka på stillbilden från TV4 träder fram i komikern Felix Herngrens komedi med UFO-Sverige i kväll tisdag 26 mars 2024, för att berätta om ufot hon såg i Hällefors 1981. Det avslöjas direkt som en bluff av pensionerade polisen Dan Hagsten:



för 8 minuter sedan — Felix Herngren ger sig ut på en svindlande upptäcktsresa för att svara på frågan om vi jordbor har fått påhälsning av utomjordningar. Titta på TV4 Play. ufo- ...


"Förklaringen till UFO-mysteriet i Hällefors

Hösten 1981 var det flera i staden som såg ett lysande föremål som svävade långsamt precis över trädtopparna – men ingen kunde förklara vad det var.

Men nu flera år senare visar det sig att det finns en förklaring.

– Det var inget ufo, säger Dan Hagsten, före detta polis, som utsedde händelsen då.

– Ljudet och den här långsamma förflyttningen på himlen såg jag för ett par år sedan nere i södra Tyskland. Det stämde väldigt väl med vad jag hörde och kanske i någon mån såg. Det var en zeppelinare förmodligen, fortsätter han.

Besvikelsen blir desto större när Claes Svahn, ordförande för UFO Sverige och som Felix kamperar ihop med i serien, bekräftar att den teorin stämmer."


Källa 26 mars 2024:


Felix Herngrens besvikelse i jakten på UFOn – bakslag direkt (tv4.se)


Felix Herngrens besvikelse i jakten på ufon – bakslag direkt - stonyheter


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.