måndag 9 september 2024

Demonstration i Jönköping 21 september mot Koranen



"Frihetsnytt kan nu avslöja att den kommer äga rum i Jönköping och har talat med arrangören (som av säkerhetsskäl vill vara anonym). Han berättar att tillståndsansökan för demonstrationen fortfarande behandlas av polisen men räknar med att besked kommer ges under den kommande veckan.

Själva demonstrationen kommer äga rum lördagen den 21 september och avgå från Hovrättstorget och gå genom staden. Han berättar att det finns en växande muslimsk närvaro i Jönköping och nya moskéer byggs ut.

– Jag vill bevara Sverige svenskt och det är farligt med den islamism som har kommit till Sverige, så det handlar om att jag vill försvara mitt land, berättar han och säger vidare att islam är en farlig religion som vill ersätta den svenska kulturen."


Källa 8 september 2024:


 Två nya demonstrationer mot islamisering - FrihetsNytt


6 september 2024:


Anna Infidel 🇸🇪 på X: ”Nu blir det lite spänning 😎 Det har tillkommit ytterligare en stad till den eminenta skaran. Tid och plats är ännu inte bekräftad av polisen. Meddelar här inom samma timme som jag själv får besked. Tjoho 🥳🥳🥳 https://t.co/ofmrGBoPYZ” / X


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.