tisdag 18 januari 2022

Sekten UFO-Sverige får utrymme i media igen om saker som ej är ufo, för att båda är kollegor på okritiska propagandaorganet Bonnier

 

för 21 timmar sedan — Clas Svahn, vice ordförande på föreningen UFO Sverige. Annons. – Det som syntes på himlen var ett flygplan från Seattle med destination Dubai. Det flög på ...



"Östermalm

Clas Svahn på UFO Sverige förklarar vad som korsade Sundsvalls morgonhimmel: "Ingen tvekan"

Malin Larsson lyckades fånga ett ljusfenomen på himlen över Sundsvall på måndagsmorgonen. Många fler såg ljusstrimman som färdades söderut.

Nu kommer förklaringen på vad det var de såg.


Källa:

Clas Svahn på UFO Sverige förklarar vad som korsade Sundsvalls morgonhimmel: "Ingen tvekan" – Sundsvalls Tidning



Lotta Golis - Journalist - Bonnier News Local | LinkedIn




"Det har varit klart och fint under delar av dagen här i Järfälla men framför allt har det märkts att vädret blivit bättre på också andra håll. För under dagen publicerade Sundsvalls Tidning en artikel och film (som ni kan se här) där en kvinna i södra delen av stan vid 9-tiden på morgonen hade sett något som hon trodde var ”en meteorit”.

Ni kan se en stillbild ur filmen här ovan.

Någon ”meteorit” (meteor) var det givetvis inte utan ett helt vanligt flygplan och när jag kollade upp det visade det sig ha varit ett passagerarplan på 11.000 meters höjd på väg från Seattle till Dubai.

Jag och Anneli hade precis slagit oss ned för att titta på en film (”Farlig omväg”/”Detour”) på SVT Play när Anna tipsade mig om detta men när Anneli fick ett långt telefonsamtal från sin vän Gabriella så satte jag mig och ringde Sundsvalls Tidning och berättade vad jag kommit fram till. Och så blev det en uppföljande artikel med rubriken ”Clas Svahn på UFO Sverige förklarar vad som korsade Sundsvalls morgonhimmel: ’Ingen tvekan’”"

Källa, UFO-Sverige 17 januari 2022:




"Artikel i ST

https://se.linkedin.com › lotta-golis-9187b11bb

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.