måndag 31 januari 2022

Uppsala universitet måste lämna ut offentlig uppgift om idéhistoriker Tony Gustafsson som skriver Sverigedemokraternas vitbok


för 5 dagar sedan — Tony Gustafsson, idéhistoriker vid Uppsala universitet, skriver Sverigedemokraternas vitbok, det rapporterar Kvartal.


Karin Westlund - Uppsala universitet (uu.se)



"Önskar få svar på hur länge e-postadress med felaktig stavning använts

Karin Westlund, som är ekonom på institutionen för idé- och lärdomshistoria, påstår i januari 2022 att Uppsala universitet saknar uppgifter för hur länge forskaren Tony Gustafsson registrerats med fel stavning i sin e-postadress. Historielärarföreningen undrar om hennes påstående är sant eller om det finns någon IT-avdelning eller annan person på Uppsala universitet som kan ta fram uppgiften. Karin Westlund vill nämligen inte heller svara på om någon annan kan ta fram uppgiften och HLF vet inte om någon överordnad beordrat henne att vägra svara eller instruerat henne. Därför vänder sig HLF till registrator med vår begäran, så att ni får söka svar hos rätt person eller avdelning.
Om det visar sig att det inte finns något exakt datum då Tony Gustafssons e-postadress registrerades fel, vill HLF i stället veta ungefär hur länge hans e-postadress använts på UU. Rör det sig om veckor, månader, ett år eller flera år? Men det är enbart om det blir ett svar att det inte finns något exakt datum i loggarna. I första hand söker HLF det exakta datumet och året.

"Tony Gustafsson


Källa:
Sänd ert svar skyndsamt till Historielärarföreningens e-postadress:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.