fredag 21 januari 2022

Myndigheten SMHI påstår att de betalade 0 kronor för sekten UFO-Sveriges föredrag, men kan inte redovisa några kostnader runt föredraget heller trots 2000 utbetalade skattekronor

 


"Svar på fråga

John Doe

Fre 2022-01-21 17:41

Du som sänt det här mejlet är registrator. Historielärarföreningen har blivit utsatt för detta skojeri  en gång tidigare hos SMHI, att registrator skickar svar. HLF vill därför veta vem som skrivit det svar som du som registrator nu lämnat ut. Vi i HLF förstår hur ni tänker, att beloppet är överenskommet. Men eftersom ni ej berättat vilka kostnader som finns så har vi i HLF bevisat att ni inte kan redovisa några kostnader alls när ni hade chansen.
Vi i HLF släpper inte detta utan kräver att få veta vem som lämnat detta svar till registrator som du som registrator lämnat vidare idag till HLF.
Sänd svaret till Historielärarföreningens e-postadress:


Skickat: den 21 januari 2022 12:55
Ämne: Svar på fråga
HejBeloppet är ett överenskommet engångsbelopp för att ersätta föredragshållaren för kostnader i samband med föredrag på plats i Norrköping. Eftersom beloppet är överenskommet, behöver föredragshållaren inte redovisasina faktiska kostnader.Med vänlig hälsningRegistrator"


Läs om bakgrunden här:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.