söndag 28 maj 2023

Riksdagsledamot förhörs av sitt parti efter samröre med Hamas


SVT Text 28 maj 2023:



för 47 minuter sedan — Socialdemokraterna drog sig ur Palestinakonferensen i Malmö eftersom arrangörens ordförande pekats ut som en ledarfigur i terrorstämplade Hamas.



för 1 timme sedan — Den socialdemokratiske riksdagsledamoten Jamal El-Haj fotograferades ihop med en utpekad ledare för Hamas. Nu har S kallat honom till möte med partiets ...


för 36 minuter sedan — ... drog sig ur när det uppdagats att tillställningens ordförande Amin Abu Rashid pekats ut som ledare för Hamas, av EU stämplat som terrororganisation.


för 1 timme sedan — Riksdagsledamoten Jamal El-Haj (S) kallas upp till Socialdemokraternas gruppledning efter att han deltagit i Palestinakonferensen i Malmö – mot partiets ...


för 60 minuter sedan — Riksdagsledamoten Jamal El-Haj (S) kallas in till möte med partiets gruppledning i riksdagen, rapporterar Aftonbladet.


28 maj 2023:


S-man läxas upp efter möte med utpekad Hamasledare | GP


Jamal El-Haj kallas upp av S – efter bilderna med utpekad Hamasledare (aftonbladet.se)


Jamal El-Haj trotsade S om Hamas – kallas upp | Nyheter | Expressen


Jamal El-Haj har gjort helt rätt. Min uppmaning till honom: Lämna S och gå över till Partiet Nyans så att vi driver Palestinafrågan tillsammans i riksdagen. S kommer med stor sannolikhet att peta dig inför nästa val. Du har inget att förlora."


Bandeira da Palestina do lado de fora do salão onde a Conferência dos Palestinos Europeus - YouTube


Kontroversiell Palestinakonferens – Sydsvenskan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.