tisdag 12 mars 2024

Historielärarföreningens tips till HD blev artikel om vittne i ufodokumentär


för 2 timmar sedan — Tommy Hesselbom, 76 år, är tidigare fotograf och beskriver sig själv som en kreativ och känslig person. Vid hans sida sitter yorkshireterriern Agnes. Bild: ...


Skånsk ufo-observation blir tv-dokumentär – Sydsvenskan


för 6 timmar sedan — Clas Svahn hjälper Felix Herngren att gräva i ufo-mysteriet. Clas besökte Tommy Hesselbom första gången i januari 2012, några veckor efter Tommys observationen.


"Båstad


Ufo-observation i Grevie blir tv-dokumentär

Synen av ett misstänkt ufo förändrade Tommy Hesselboms liv. Nu berättar han om händelsen och är med i dokumentärserien ”Ufo-mysteriet” med Felix Herngren.


– Jag har kommit fram till att jag såg det jag såg, och det var inte härifrån, säger Tommy Hesselbom.


bf2174ad-8cf7-4a77-8847-1d9707679523.jpeg (1280×720) (bonniernews.se)

Bild: Niklas Gustavsson

Kvällen den 1 december 2011 satt Tommy och Helén Hesselbom i sitt vardagsrum i Grevie och tittade på Rapport, som de alltid brukade göra. Mitt under nyhetssändningen får Tommy för sig att han ska gå ut och hämta mer ved till den öppna spisen, trots att där redan fanns tillräckligt."


Källa 12 mars 2024:


Ufo-observation i Grevie blir tv-dokumentär – HD



för 3 timmar sedan — UFO-mysteriets fyra avsnitt får vi följa Felix Herngren i sitt sökande efter sanningen om främmande varelser. I programmet går han till botten med olika ...

för 2 timmar sedan — Folkkäre komikern och programledaren Felix Herngren syns snart i serien "UFO-mysteriet" på TV4. Som det låter är det utomjordiskt liv som står på menyn.
för 17 timmar sedan — Medverkar gör ordföranden i Riksorganisationen UFO-Sverige, Clas Svahn. Läs mer om UFO-Sverige på ufo.se. Foto: TV4. 2024|4 delar. Dokumentär. Kommer


UFO-mysteriet med Felix Herngren - Streama på TV4 Play


UFO-Sverige på X: ”En liten teaser trailer för ”UFO-Mysteriet med Felix Herngren” finns nu på TV4 Play! #ufosverige #ufomysteriet #felixherngren https://t.co/xfkbr63HxA https://t.co/uzDyx5l2VT” / X (twitter.com)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.