fredag 20 december 2019

Demonisk vidskepelse bakom Pentagons ointresse för ufo


" History Channel

Unidentified: Inside America's UFO Investigation

Bevisen fortsätter att hopas och mönster att skönjas när en grupp före detta amerikanska myndighetsinsiders söker sanningen bakom UFO:n. Ett chockerande möte leder dem till en ny del av USA där ytterligare två militära ögonvittnen riskerar karriären."

Programpresentation ovan från säsong 1 del 4 som sändes vecka 51 2019 i Sverige


En sak som framkom i veckans program var varför informationen om ufo inte tas på allvar i Pentagon. Luis Elizondo som arbetade på AATIP i Pentagon berättade att hans överordnade ofta var starkt troende kristna. Därför menade de att Elizondo inte skulle rota för mycket i ufofrågan. Fenomenen kunde ha demoniska orsaker enligt hans chefer. Elizondo i sin tur är saklig och anser att oavsett vad som kränker amerikanskt luftrum eller varför så måste det undersökas. 

Elizondo tvangs alltså hoppa av från The Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP) för sin sekulära omtanke om landets säkerhet.

TV-programmet Uniditified på History channel som handlar om ufo, beskrevs i den digitala TV-guiden som ett program inom utbildning/vetenskap. På en annan sida beskrivs programmet som Dokumentär/Övernaturligt/Vetenskap. Varför är dessa två klassificeringar intressanta? Jo, för att Historielärarnas förening beskriver ufo-program på History channel som underhållning. Det är naturligtvis för att förminska programmets betydelse och trovärdighet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.