lördag 28 december 2019

Möte mellan klimataktivister och ufologer


Historielärarföreningen önskar på denna blogg publicera möten mellan klimataktivister och ufologer. Under flera år har Historielärarföreningen varit i kontakt med båda grupperna, utan att de velat samarbeta med varandra. Men det behövs för att nå snabbare framgång.

Klimataktivisterna förstår inte att de erbjuder politiker nödvändiga men dyrare lösningar. Ufologer förstår inte varför politikerna inte lyssnar på dem. Om däremot klimataktivisterna skulle samabeta med ufologer skulle båda grupperna vinna. Klimataktivisterna skulle kunna erbjuda politikerna billigare och snabbare lösningar på miljöproblemen med fynden som ufologer gjort. Ufologer skulle få fler politiker att lyssna på dem om de fick med sig unga klimataktivister som värnar om sin framtid, i stället för att ufologi fortsätter som ett diffust särintresse som inte berör någon.

Tänk exempelvis vad som skulle ske om Greta Thunberg och Fridays for future deltog i ett möte om ufo. Genast skulle folket, anhängare, följare och politiker inse att Greta var på ufomötet för att ufo kan vara klimateffektivt. Ufomötets ufologer skulle direkt nå ut med sitt budskap.

Varje gång Historielärarföreningen har talat med någon av grupperna klimataktivister eller ufologer, har de båda sagt att de inte kan något om den andra gruppen, inte har tid att göra något utanför sin egen intressesfär och inte är intresserade av vad den andra gruppen gör. Lägg ner prestigen för planetens framtids skull! Samarbeta för bättre och snabbare resultat i stället för att klaga på att politiker inte lyssnar.

Om klimataktivister och ufologer samarbetar får de folket och politiker med sig. Då kan även undervisningen i historia reformeras. UFO ska in i historieundervisningen anser Historielärarföreningen. Så att och för att barn och elever ska lära sig historia som beskriver världen mer korrekt, fysiken bättre och ger bättre framtidsmöjligheter för miljön.

Historielärarföreningen önskar även att föreningen UFO-Sverige drar åt samma håll. Det är svårt när UFO-Sverige drar genom landet och avfärdar utomjordisk intelligens. Det lyssnar politiker tyvärr på i Sverige idag och tror därför inte att det finns någon nytta med ufo. Då faller kopplingen mellan ufo, fysik och miljö även bort.

När Historielärarföreningens ordförande Thomas Nordholm försökte förklara för UFO-Sveriges vice ordförande Clas Svahn, varför det var så viktigt att undervisa om ufo i historieämnet blev det tyst. Thomas Nordholm sa till Clas Svahn att vi inte har tid att vänta längre för klimatets skull.

UFO-Sverige ältar nämligen på föreläsningar och i medier hur fantastiskt det var med spökraketerna i Sverige på 1940-talet. Det går inte att komma vidare med ett sådant historiskt exempel som spökraketerna, där vittnen är döda och fler undersökningar inte ger något. Den enda slutsatsen politiker kan dra av spökraketerna är att vi inget vet. Så ser det inte ut i andra länder där man grävt fram betydligt bättre vittnen, dokument och föremål till stöd för sina fall. Där lyssnar åtminstone politikerna till något som kan innehålla bevis.

Historielärarföreningen är villig att intervjuas av vilka medier som helst. Som det är idag när klimataktivister och ufologer inte samarbetar så vill inga media i Sverige seriöst höra på Historielärarföreningen. Det blir än svårare när UFO-Sverige i stort sett har monopol på att intervjuas och då för fram att det inte finns bevis för utomjordiskt liv. Journalisterna tror på UFO-Sverige för att de tror att den föreningen är intresserad av ufo och borde veta. Journalisterna kollar inte själva upp fakta. Den får UFO-Sverige monopol på. Så kommer det att fortsätta i Sverige, tills klimataktivister och ufologer eller Historielärarföreningen börjar samarbeta.

Läsare får gärna kontakta Historielärarföreningen per e-post eller telefon. Berätta om hur klimataktivister och ufologer kan samarbeta eller har samarbetat, så publiceras det här. I brist på klimatdiktatur.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.