fredag 24 februari 2023

Sex skolelever åtalas för stenkastning vid Paludans demonstration för Stram Kurs Sverige i Malmö

 

för 4 timmar sedan — Det var när Rasmus Paludan skulle göra en av sina koranbränningar i april förra året som det blev oroligt på platsen. Polisen hade spärrat av ett område med ...


Stram Kurs was live. Apr 16, 2022󰞋󰟠. Rastplats Skånegården, Sverige. Hasan Ozkara and 2.9K others. 184K Views.


för 44 veckor sedan
 
184 tn visningar"


Källor 24 februari 2023:


för 1 timme sedan — Rasmus Paludans koranbränning vid Skånegården urartade i våld mot polis. ... sten mot polisen vid Skånegården i Malmö där Rasmus Paludan brände en koran.
för 3 timmar sedan — Polis och motdemonstranter vid Skånegården i Malmö den 16 april där den högerextreme politikern Rasmus Paludan brände en koran. Arkivbild.


Video:


Rastplats Skånegården, Sverige | By Stram Kurs | Facebook



Nyhetsbyrån TT älskar att sprida uppgiften:


för 1 timme sedan — Polis och motdemonstranter vid Skånegården i Malmö den 16 april där den högerextreme politikern Rasmus Paludan brände en koran. Arkivbild.
för 4 timmar sedan — Polis och motdemonstranter vid Skånegården i Malmö den 16 april där den högerextreme politikern Rasmus Paludan brände en koran. Arkivbild.
för 4 timmar sedan — Polis och motdemonstranter vid Skånegården i Malmö den 16 april där den högerextreme politikern Rasmus Paludan brände en koran. Arkivbild.

för 4 timmar sedan  Polis och motdemonstranter vid Skånegården i Malmö den 16 april där den högerextreme politikern Rasmus Paludan brände en koran. Arkivbild.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.