lördag 18 februari 2023

Chang Frick talar ut om Rasmus Paludan


 Chang Frick: ”Jag tror att den som är nyttig idiot är Ulf Kristersson” 18 februari 2023 - Ekots lördagsintervju | Sveriges Radio



18 februari 2023:


för 9 timmar sedan — Journalisten Chang Frick vill inte beskriva sig som lierad med Rasmus Paludan, som brände koranen framför Turkiets ambassad. – Jag tror att den som är ...


för 7 timmar sedan — Chang Frick från högerpopulistiska sajten Nyheter Idag tillbakavisar fortsatt att han lierat sig med Rasmus Paludan inför koranbränningen i januari.– Jag.


för 1 timme sedan — Journalisten Chang Frick vill inte beskriva sig som lierad med Rasmus Paludan, som brände koranen framför Turkiets ambassad.


för 8 timmar sedan — Journalisten Chang Frick vill inte beskriva sig som lierad med Rasmus Paludan, som brände koranen framför Turkiets ambassad.
för 9 timmar sedan — Journalisten Chang Frick vill inte beskriva sig som lierad med Rasmus Paludan, som brände koranen framför Turkiets ambas.
för 9 timmar sedan — Journalisten Chang Frick vill inte beskriva sig som lierad med Rasmus Paludan, som brände koranen framför Turkiets ambassad.

för 8 timmar sedan — Journalisten Chang Frick vill inte beskriva sig som lierad med Rasmus Paludan, som brände koranen framför Turkiets ambassad.– Jag tror att den som är.
för 11 timmar sedan — Det är inte fel att stoppa Rasmus Paludans koranbränningar. Här eldar han upp islams heliga bok utanför Turkiets ambassad i Köpenhamn i slutet av ...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.