tisdag 21 februari 2023

Dementi om UFO-Sverige

 


Dagens Nyheters mest läste journalist Clas Svahn har anklagat Historielärarföreningens ordförande Thomas Nordholm för att ha stulit UFO-Sveriges varumärke:


Bild:


230220nordholm.jpg (800×479) (ufo.se)


"Thomas Nordholms försök att stjäla UFO-Sveriges varumärke.


Som säkert få av er som läser detta vet så har den man som driver ”Historielärarföreningen” (och som ägnar sin tid åt att skriva negativa saker om mig och UFO-Sverige) stulit UFO-Sveriges varumärke i ett desperat försök att skapa en webbplats som drar lika mycket trafik som ufo.se. Det går givetvis inte. Men det roliga är att mannen, Thomas Nordholm, råkat publicera ovanstående inlägg på sajten vilket talar för sig självt.

För en gångs skull skrev den gode Thomas sanningen vilket måste ha känts ovant eftersom han snabbt tog bort texten igen."


Källa, DN:s journalist Clas Svahn 20 februari 2023:


Föredrag i Norrköping och många rapporter | Clas Svahns Blogg (ufo.se)


Varken Historielärarföreningen eller Historielärarföreningens ordförande har eller äger och har inte heller skapat någon sida som heter UFO-Sverige. Den sida DN:s journalist anklagar HLF för är:


http://ufosverige.se/


Sidan är varken HLF:s eller Thomas Nordholms. HLF sysslar med historiedidaktik om ufo. Vi har bara vår egen sida som är denna:


Historielärarföreningen (historielararna.blogspot.com)


Detta är andra gången som DN:s journalist beskyller HLF och Thomas Nordholm för att ha andra sidor om ufo. Båda gångerna har journalisten haft fel.


19 okt. 2016 — Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för ...


"DN:s nyhetsredaktion arbetar opartiskt – vi tar inte ställning politiskt eller i andra frågor. Det vi publicerar ska vara sant, bekräftat, inte hårdvinklat och präglas av kvalitet och trovärdighet."


Källa:


Så jobbar DN med kvalitetsjournalistik - DN.SE


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.