torsdag 23 februari 2023

UFO-Sverige riktar ytterligare falsk anklagelse mot Historielärarföreningens ordförande

 


På sin fejk-sida drar UFO-Sverige åter felaktigt in Historielärarföreningen och HLF:s ordförande Thomas Nordholm i ett resonemang bakom sidan:


http://ufosverige.se/


Det är fortfarande varken HLF:s eller Thomas Nordholms sida och därför har vi i HLF inget ansvar inför Google om hur den sidan utformas eller vad den heter, kallar sig, vem som äger eller vilka som skriver den. HLF kan inte ha något syfte med en sida som inte är vår. Juridiken runt den sidan behöver HLF inte sätta sig in i. HLF skriver vår egen sida om historiedidaktik om ufo, hur olika parter förhåller sig till pedagogiskt material om ufo samt vad som händer i Natofrågan och svensk polis taktik runt Rasmus Paludan. Vårt syfte är aldrig att orsaka ledsamhet för någon. Tidsförlust beror i så fall på att något händer. HLF vill enbart belysa vad som händer, varför och vilka motiv som ligger bakom i ufofrågan.


Förra gången UFO-Sverige ljög att HLF låg bakom ufo-sidan UFO-Samfundet som var kritisk till UFO-Sverige, så var det en av UFO-Sveriges egna medlemmar som skapat den:


Historielärarföreningen: Hela UFO-Samfundets hemsida försvunnen (historielararna.blogspot.com)


HLF:s intresse för Stram Kurs och dess partiledare Rasmus Paludan är helt naturlig. Jämför med UFO-Sveriges vice ordförande som är journalist på tidningen DN. Dagens Nyheter har cirka 300 träffar på  Paludan:


"Sökningen på Paludan gav ungefär 300 träffar."


Källa 20 februari 2023:


Sök - DN.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.