onsdag 22 februari 2023

Säpos chef skyller ökat attentatshot på Paludan

 

för 3 timmar sedan — Hon säger också att hotet om attentat mot Sverige har ökat, på grund av att högerextremisten Paludan brände koranen utanför Turkiets ambassad i januari.


"Säpos chef Charlotte von Essen. Hon säger också att hotet om attentat mot Sverige har ökat, på grund av att högerextremisten Paludan brände koranen utanför Turkiets ambassad i januari."


Källa 22 februari 2023:


Hotet mot Sverige ökar enligt Säpo - Radio Sweden på lätt svenska | Sveriges Radio


Därför är det olagligt att bränna Koranen (unt.se)


för 58 minuter sedan — Det handlar om LVU-kampanjen mot socialtjänsten, påskkravallerna efter att Rasmus Paludan bränt koranen och ökad våldsbejakande högerextremism.


"Attentatshoten mot Sverige bedöms ha ökat den senaste månaden. Som en förklaring ges till exempel koranbränningen i närheten av Turkiets ambassad i Stockholm"


Källa 22 februari 2023:


Säpo: Oro i omvärlden ökar hotet mot Sveriges säkerhet | SVT Nyheter




för 4 timmar sedan — Som en förklaring ges till exempel koranbränningen i närheten av Turkiets ambassad i Stockholm och LVU-kampanjen mot socialtjänsten. Terrorhotnivån i Sverige ...
för 2 timmar sedan — – Det har vi konstaterat när vi tittar på terrorhotet, mot bakgrund av de kraftiga reaktioner som skedde efter koranbränningen i januari, säger von Essen.
för 3 timmar sedan — Attentatshoten mot Sverige har samtidigt ökat den senaste månaden och som förklaring ges bland annat koranbränningen framför Turkiets ambassad i Stockholm och ...
för 3 timmar sedan — Säpo: Ryssland största hotet mot Sverige · Koranbränningen · Även Kina och Iran · MICROSOFT STORE.
för 3 timmar sedan — Där kan också beslut och aktiviteter som sker i andra delar av västvärlden få påverkan för Sverige. Ökad hotbild efter koranbränning. Men det finns även andra ...
för 52 minuter sedan — Samtalen har legat nere sedan högerextremisten Rasmus Paludan brände upp en koran utanför Turkiets ambassad i Stockholm i slutet av januari.
för 4 timmar sedan — Den högerextreme politikern Rasmus Paludan hämtas upp av en polisbåt efter en koranbränningen utanför Turkiets ambassad. Foto: Fredrik Sandberg/TT.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.