söndag 18 februari 2024

Alternativmässa frontar med två medverkande i Felix Herngrens komediserie som sänds våren 2024 i TV4

 


En healer och en murvel frontar Harmoni Expo i Solna som är en mässa för new age. Dessa har komikern Felix Herngren anlitat för sin nya serie i TV4. Dokumentärserien ska göras underhållande och rolig:




Källa 18 februari 2024:


Sveriges största alternativmässa för Kropp & Själ - Harmoniexpo


Här presenterar Harmoni Expo de två som Felix Herngren valt ut som underhållning för tittarna i vår på TV4:


"Andlig show med Serafia Andersson

Missa inte när Serafias kör seansbord på scenen där deltagare ur publiken får uppleva fenomenet med "Trollbord"

Serafia Andersson är ett synskt medium, spådam, djurkommunikatör, energiarbetare och författare. Hon har medverkat i flertalet tidningar, i flera stora poddar, samt i radio och TV, så som Spökjakt säsong 3.

Scenen lördag 14.45"


"Svaret på ufogåtan kan finnas i Sverige

Clas Svahn, UFO-Sveriges ordförande har undersökt över tusen ufofall sedan 1974. Hör honom berätta om svenska och amerikanska piloters möten med ufo, sin roll i TV4-serien ”Ufo-mysteriet med Felix Herngren”, svensk ufoobservation och om världens största bibliotek och arkiv om ufo och paranormala fenomen, Archives for the unexplained, som ligger i Sverige.

Scenen söndag 12.30"




Ufo-mysteriet med Felix Herngren är en kommande svensk dokumentärserie som planeras att ha premiär våren 2024 på TV4 Play och TV4.

Felix Herngren är just nu aktuell med en kommande dokumentärserie – som handlar om ufon. I säsongspremiären av Tilde berättar han för första ...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.