onsdag 21 februari 2024

Samtal med Hillevi Andersson som såg ufo i Vallentuna 1974

 


för 1 timme sedan — Hjälpte Felix med en del uppgifter till en ny ”prata” som ska in i dokumentären. Nu kan det inte vara långt kvar innan den måste vara färdigklippt. Jag är ...


Onsdag 21 februari 2024 får Historielärarföreningen ett samtal med Hillevi i Vallentuna.


Om en vecka ringer UFO-Sveriges ordförande Clas Svahn upp Hillevi Andersson. Han ska berätta om hennes medverkan i Felix Herngrens dokumentärserie i TV4.


Hillevi säger till HLF, att hon finner det konstigt att dokumentärserien ska innehålla en storhäxa och flera healers. Storhäxan Serafia Andersson ska känna in om det fnns liv i rymden. En healer i USA som heter Geraldine Orozco påstår sig ha 24 barn med utomjording. Hillevi undrar varför ingen har berättat för henne att dessa två personer medverkar. HLF svarar att seriösa vittnen som medverkar kanske skulle dra sig ur då. Hillevi säger att Clas Svahn inte berättat om storhäxan och kvinnan i USA som firar mors dag för sina 24 hybidbarn. Svahn har berättat att Ufo-mysteriet skulle filma i USA, men inte sådant.


Hillevi tycker det är mycket pengar som Clas Svahn får för att hålla två föredrag i Vallentuna kulturhus och bidra med rollupper. 15 000 kronor låter mycket, anser hon.


När Hillevi såg ufo i Vallentuna 1974 hade hon kontakt med polisen och hemvärnet, berättar hon för HLF. Hennes man Ingvar Andersson såg inget ufo. Hon blev förvånad när hon insåg att det fanns andra vittnen i Vallentuna.


Hillevi ska besöka Historielärarföreningens sida för att läsa om oss. HLF rekommenderade henne att hitta vår sida via Clas Svahns blogg, som är så förtjust i HLF att han gjort en egen sida om Historielärarföreningen.


HLF förklarade att Clas Svahn ständigt hävdar att det inte finns några bevis för ufo från andra planeter eller dimensioner. Att sådana händelser som hennes och andras observationer i Vallentuna 1974 inte är bevis nog enligt Svahn. Hillevi blev då lite betänksam.


Mer förvånad blir Hillevi att hon ska dela plats i Felix Herngrens dokumentärserie med Serafia som på YouTube healar en smärtpatient med ägg inköpta på Coop.


TV4 Kalla Fakta har nyligen sänt flera väldigt kritiska och avslöjande reportage om healers. Detta gör Hillevi misstänksam mot vad healers ska göra i Herngrens serie. HLF svarar att det står att Herngren ska ta sig an ufo även med humor. Därför blir det en märklig blandning. 


HLF undrar naturligtvis om komikern Felix Herngren och UFO-Sveriges ordförande Clas Svahn varit ärliga och berättat för medverkande familjen Järvid i Arvika eller Tommy Hesselbom i Grevie. Har dessa informerats att programtiden ska delas med spektakulära healers? Hur ska tittarna förstå skillnaden på bluff och seriösa vittnen?


Historielärarföreningen: Hillevi Andersson i Vallentuna medverkar i Felix Herngrens komediserie med UFO-Sverige i TV4 våren 2024 (historielararna.blogspot.com)


Historielärarföreningen: Ålderspensionär erhåller 15 000 kronor för att bortförklara ufo (historielararna.blogspot.com)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.