fredag 23 februari 2024

Historielärarföreningens kontakter med Helsingborgs Dagblad ger reklam för UFO-Sveriges vittne på TV4



Först Historielärarföreningens telefonkontakt med Helsingborgs Dagblads redaktion, som lovade HLF att förmedla informationen till rätt lokalavdelning.. 


Därefter HLF:s mejl 20 februari 2024 till HD:s reporter som bevakar Båstad kommun, där UFO-Sveriges vittne Tommy Hesselbom i Grevie bor:


Historielärarföreningen: Gratis reklam åt UFO-Sveriges teveserie med Felix Herngren (historielararna.blogspot.com)


23 februari 2024 har Historielärarföreningens ansträngningar för våra vänner i UFO-Sverige gett gratis reklam åt deras teveserie med Felix Herngren, som sänds våren 2024:


"Pratade med Tommy i Grevie som ringde mig på vägen hem från Uppsala. Han ska bli intervjuad eftersom en lokaltidning uppmärksammat att TV4-dokumentären är på gång. Så jag skickade honom ett gäng bilder som jag tog under inspelningen hemma hos honom och hans fru den 31 juli. Bilder där han intervjuas av Felix."


Källa, UFO-Sverige 23 februari 2024:


Till Uppsala med skivor och kul spel | Clas Svahns Blogg (ufo.se)


Nu kan fokuset på medias bevakning av Ufo-mysteriet i TV4 börja på allvar. HLF förväntar sig inget tack från våra vänner i UFO-Sverige. Tommy kommer att göra succé i tv.


"HD gör artikel om ufovittne i Grevie som medverkar på TV4



fre 23 feb. vid 22:31


Tommy Hesselbom i Båstads kommun medverkar i Felix Herngrens dokumentärserie:


19 februari 2024:


Historielärarföreningen: Samtal med Tommy Hesselbom som ska medverka i Felix Herngrens dokumentärserie om ufo (historielararna.blogspot.com)


Historielärarföreningen: Tommy Hesselbom från Grevie är med i Felix Herngrens dokumentärserie som sänds i TV4 våren 2024 (historielararna.blogspot.com)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.