onsdag 28 april 2021

Annika Strandhäll tar upp historielektion på Facebook - 190 kommentarer

Bild på Annika Strandhäll (S) från Sveriges Riksdag.


Dagens absoluta måsteläsning av Kadhammar om kommunstyrelsens ordförande i Hörby Johan Ohlin. Tillika SDare.

”Nu startar nästa del av SD-maskineriet.
1. Den sverigedemokratiska tidningen Samnytt framställer Johan Ohlin som ett offer. Det är synd om honom: vänsterdebattörer rasade mot SD-politikern som vågade ha synpunkter på sin dotters lärares undervisning.

Det började med att politikern Johan Ohlin ville styra och ställa med undervisningen. Det började med att Johan Ohlin utsåg sig själv till politisk kommissarie som ska övervaka lektionerna.
Det slutar med att Johan Ohlin och hans familj utmålas som offer för regering och media. Statsradion är Samnytts benämning på Sveriges Radio.

Detta är det Sverige vi kan vänta oss när Sverigedemokraterna en dag manövrerat sig fram till makten. Ett Trumpland i miniatyr med kaotisk förvaltning, politisering av varenda fråga, oförsonlighet och hot. Och undanglidningar. Johan Ohlin svarar inte när jag frågar vad som var fel med att beskriva kuppförsöket i Washington 6 januari som ett kuppförsök."

AFTONBLADET.SE
Sverigedemokratiska kommissarier i klassrummen som kontrollerar att undervisningen är politiskt korrekt. Det är ingen hemsk fantasi.
Sverigedemokratiska kommissarier i klassrummen som kontrollerar att undervisningen är politiskt korrekt. Det är ingen hemsk fantasi.


Källa onsdag 28 april 2021:

Dagens absoluta måsteläsning av... - Annika Strandhäll | Facebook



för 7 timmar sedan — Den sverigedemokratiska tidningen Samnytt framställer Johan Ohlin som ett offer. Det är synd om honom: vänsterdebattörer rasade mot SD-politikern som vågade ...
för 16 timmar sedan — Hörbypolitikern Johan Ohlin (SD) tyckte att dotterns historieundervisning var vänsterindoktrinering och mejlade läraren. Nu varnar Sveriges skolledarförbund för ...

för 16 timmar sedan — Läs hela mejlkonversationen nedan. Från: Johan Ohlin Skickat: den 13 januari 2021 15:27. Till: Kopia: Torbjörn Persson Hanö Ämne: Obalanserad undervisning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.