lördag 30 oktober 2021

Liberala Nyhetsbyrån sprider sekten UFO-Sveriges propaganda med ledarartikel

 

Centerpartisten Linnea Hylén betalas av Liberala Nyhetsbyrån för att sprida sekten UFO-Sveriges vidskepliga ideologi på liberala tidningars ledarsidor över hela landet:


Historielärarföreningen: Massproduktion av politisk ledarkrönika från centerpartist i parkeringsbolag sammanfattad från sekten UFO-Sverige i Dagens Nyheter (historielararna.blogspot.com)


Historielärarföreningen: Ledarskribent som skrev om ufo skulle kommentera Historielärarföreningen - hittills dödstyst (historielararna.blogspot.com)



"LINNEA HYLÉN

Ledarskribent på frilansbasis

Linnea Hylén är projektledare på tankesmedjan Frivärld och studerar Rysslands- och Eurasienstudier vid Uppsala Universitet. Hon har tidigare skrivit ledare i Södermanlands Nyheter och för Centerpressens Nyhetsbyrå."


"Välkommen till Liberala Nyhetsbyrån

Vi förser liberala tidningar över hela Sverige med texter till opinionssidorna. Tonvikten ligger på ledare som kommenterar inrikesfrågor, men vi skriver även utrikeskommentarer och erbjuder en rad andra tjänster som efterfrågas av redaktionerna. Vi strävar efter att ses som en förlängning av redaktionerna själva och bli använda som inspiration, vikarie eller en extra medarbetare."


Källa:

Liberala Nyhetsbyrån (liberalanyhetsbyran.se)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.