söndag 21 november 2021

Läraren och förre skolledaren skriver om ufo

 

Jakten på utomjordingar växlar upp | Föreningen Genesis

för 20 timmar sedan — ... Pentagon sin länge efterfrågade UFO-rapport (eller som det också kallas – UAP – unidentified aerial phenomena - oidentifierade fenomen i luften).



"Göran Schmidt

Föreläsningsverksamhet m m at Ordvind HB"



Källa:

Göran Schmidt - Lecturing and writing - Ordvind HB | LinkedIn


"På 60-talet när jag själv var en andlig sökare fann jag själv hopp i UFO-logins religiösa föreställningar. Då var det en marginell och udda rörelse som man log åt – idag sysselsätter det som vi sett akademiker och politiker på högsta nivå. Gud såg uppenbarligen uppriktigheten i mitt sökande efter en frälsare och ledde mig via UFO-login vidare till Bibeln och personen Jesus med en välplacerad klasskamrat på gymnasiet som ledsagare).

För det andra kan vi konstatera att evolutionsteorin är en grundsten i UFO-login. De superintelligenta rymdvarelserna förutsätts ha utvecklats genom samma sorts biologiska evolution som anses ha skett här på jorden. Man kan tycka att det är aningen ironiskt att det anses okontroversiellt att lägga fram hypoteser om existensen av så mäktiga och intelligenta varelser att de förmår förändra galaxer eller rentav skapa vårt universum, men att det samtidigt är totalt uteslutet att ens nämna Bibelns Gud i sammanhanget. Men förklaringen är enkel – utomjordingarna är evolverade varelser och det gör dem vetenskapligt rumsrena, till skillnad från de teorier som formuleras av Intelligent Design-förespråkare och bibeltroende kreationister."

"Göran Schmidt
Civ.ing. (KE), biolog, lärare, skolledare, numera föreläsare och ordförande i Genesis."


Källa 20 november 2021:

Jakten på utomjordingar växlar upp | Föreningen Genesis



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.