tisdag 22 juni 2021

Sekten UFO-Sverige använder åter sitt propagandaorgan Dagens Nyheter för att avfärda ufon från andra planeter

 

Politiker varnar för besvikelse över ufo-rapporten - DN.SE

för 3 timmar sedan — ... är borta, sa demokraten och kongressledamoten Mike Quigley sedan han informerats om innehållet i den kommande underrättelserapporten. Clas Svahn Text.





"VÄRLDEN

Amerikansk politiker varnar för besvikelse då ufo-rapporten läggs fram


Källa, Dagens Nyheter måndag 21 juni 2021:



Bild på artikeln i DN skriven av UFO-Sveriges vice ordförande:



"På jobbet skrev jag en uppföljning på min förra artikel om den amerikanska uforapporten. Lika bra att hålla den grytan kokande. Intresset är stort och under dagen fick jag ännu en intervjuförfrågan från en tidning. När vi väl lade ut den framåt sena kvällen blev läsningen stor. Vill ni läsa den så finns den här. När jag gick hem toppade den sajten (se ovan).

I artikeln säger en kongressledamot:

– Stigmat är borta, sa demokraten och kongressledamoten Mike Quigley sedan han informerats om innehållet i den kommande underrättelserapporten.

Och så är det verkligen. Men det finns en liten baksida också. Låt mig förklara:

Eftersom stigmat att prata om sina iakttagelser är på väg att försvinna ser jag redan nu hur flera tevekanaler intervjuar observatörer som anser att de fått upprättelse. Vilket är bra. För ingen ska hånas för att man råkat se något som man inte har förstått.

Samtidigt ska vi ju vara medvetna om att nästan alla rapporter världens ufogrupper undersöker får en naturlig förklaring. Så bara för att man sett något, känner sig stärkt och slipper hån så betyder det inte att det man sett är något konstigt. Nästan inget blir det i slutändan.

Det här blir ett problem för många ufogrupper som plötsligt kan framstå som onödigt negativa när de hittar sina förklaringar. Vilket kräver att vi som jobbar med frågan blir ännu duktigare på att hantera de människor som hör av sig med respekt. Vilket vi gör redan i dag, det ska sägas."

Citat från UFO-Sverige 21 juni 2021:

Ny ufoartikel för DN, BTJ och brevsvarande | Clas Svahns Blogg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.