torsdag 24 november 2022

29 november packar Harrys upp Fenix Brewery UFO pilsner på Crazy Pictures efterfest för filmen UFO Sweden



Arbetar du med film eller TV? Se hit! Årets stora bransch-event Norrköpings Filmnäringsdag 2022 går av stapeln den 29:e november 12:30 på CNEMA och avslutas med ...


  • "Medverkande: Crazy Pictures, Inez Dahl Torhaug, Jesper Barkselius, Lina Skandevall, Clas Svahn m.fl."


Källa:


En kväll med Crazy Pictures: UFO SWEDEN – CNEMA


EN KVÄLL MED CRAZY PICTURES: UFO SWEDEN | Facebook



Harrys i Norrköping avslöjar detta för Historielärarföreningen. Krogen uppger att det blir den 29 november 2022. Idag står kartongerna med Fenix Brewery UFO pilsner i Harrys källare. Leveransen anlände igår till restaurangen. Filmkollektivet Crazy Pictures ska ha en sen tillställning 29:e för att fira den internationella storfilmen UFO Sweden med alkohol uppkallat efter filmen. Pilsnern ska ha filmens logga på etiketten.

Harrys säger att det är en öl som redan finns i Fenix Brewery´s sortiment fast med normal etikett från bryggeriet. Därför blir den en kort fluga med den omgjorda etiketten för att därefter försvinna efter filmens premiärer. Själva har Harrys köpt in ölen av en grossist och inte från Systembolaget. Inga svenska krogar köper UFO pilsner från Systembolaget och den finns inte i deras sortiment vare sig nu eller som planerad lansering eller ens med senare avtal heller. Harrys betvivlar starkt UFO-Sveriges uppgift att den kommer att säljas på Systembolaget med ufofilmens logga. Restaurangen Harrys i Norrköping säger att det beror på att det står ufo på etiketten. Själva har de ej sett etiketten utan bara lådorna med texten UFO pilsner från Fenix Brewery.

Innan 29 november får Harrys inte servera pilsnern från UFO Sweden.


Norrköping | Harrys


Hem - Fenix Brewery, ett toppmodernt bryggeri från Norrköping



Här ska filmbolaget bakom filmen om UFO-Sverige kröka 29 november:



"Pratade en stund med Lina Skandevall som håller i arrangemanget på Flygeln i Norrköping nästa vecka då Crazy Pictures går all in i marknadsföringen av ”UFO Sweden” Jag ska vara med en stund och berätta om det riktiga UFO-Sverige och AFU. Lina kunde berätta att ett lokalt bryggeri kommer att sälja ett ”ufoöl” med filmens logga och att det även kommer att finnas att köpa på Systembolaget. En traditionell pilsner enligt Lina."


Källa, UFO-Sverige 19 november 2022:


Däckbyte, dyr ängel och ufoöl | Clas Svahns Blogg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.