lördag 26 november 2022

VD för kongress sprider UFO-Sveriges ideologi på ölflaska

 

Louis De Geer Konsert & Kongress i Norrköping marknadsför alkohol med citat från UFO-Sveriges ideologi:






LDG hänvisar frågor till sin restaurangchef:


30 sep. 2022 — Restaurangchef. 011-15 50 44 · andrea.torrico@ldgab.se


Andrea avslöjar lördag 26 november 2022, att det är hennes chef Liselotte som sköter kontakterna med bryggeriet Fenix Brewery i Norrköping om ölet UFO pilsner:





Östergötland, SverigeVD, SommelierLouis De Geer konsert & kongress i Norrköping AB
Se Liselotte Anderssons profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk. Liselotte har angett 6 jobb i sin profil. Se hela profilen på LinkedIn, ...


Restaurangchefen Andrea berättar att ölet 26 november 2022 ännu inte har anlänt tre dagar innan evenemanget på LDG 29 november 2022.


"Andrea Torrico

Restaurangchef

011-15 50 44
andrea.torrico@ldgab.se"



Källa:
'

Restaurangchefen har inte själv beställt in ölet UFO pilsner. Hon påstår att det sköter hennes chef Liselotte med bryggeriet. Andrea har alltså inte sett ölet alls. Varken på bild eller i verkligheten.

LDG bekräftar det Andrea säger om ufoölet. Det ska serveras 29 november på evenemanget som marknadsför filmen om ufo-arkivets ordförande. Och på LDG är det självaste VD:n Liselotte Andersson som skött kontakterna om ölet från Fenix Brewery. På ölets etikett citeras UFO-Sveriges vice ordförande Clas Svahn. Han är ordförande för arkivet AFU i Norrköping och journalist på tidningen Dagens Nyheter. På ölets etikett används Svahns uttalande om hans egen syn på ufo. Det är han stolt för på Internet.

Andrea frågar om Historielärarföreningen kommer på tisdag 29 november.

Tisdag 29 november kommer ölet att presenteras under pompa och ståt då hela kvällen kommer att filmas.





Filmkollektivet Crazy Pictures har valt ut UFO-Sveriges vice ordförande Clas Svahn som inspiration till den internationella storfilmen UFO Sweden. Som tack har han utbildat dem i sin egen ideologi av ufologin. Som tack fick han en roll i filmen. Som tack fick en roll hans namn. Som tack handlar filmen om honom. Som tack fick han vara med och skriva manus till filmen om honom själv. Som reklam säljs ölet UFO pilsner. Som tack använd Clas Svahns ideologi på ölflaskan. Som tack kommer Clas Svahn på kvällen till LDG. Som tack sköter LDG:s VD kontakterna med bryggeriet. Som tack marknadsförs ölet på LDG 29 november.

Här bevisas att UFO pilsner beställts av LDG:


Källa:





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.