måndag 16 januari 2023

Biograf visade UFO Sweden för skattemedel - vill inte visa den längre

 


Filmen UFO Sweden finns inte att se på bio i Mölndal:


Filmer - Mölndal Bio Möllan | Bio.se


Det är märkligt att ingen vill visa eller se filmen UFO Sweden i Mölndal, eftersom kommunen betalade biografen i Mölndal med skattepengar för att visa UFO Sweden för barn 2 januari 2023:


2 jan. 2023 — Kom till Bio Möllan och se biofilmen UFO Sweden, en del av Vinterbiodagarna. Träffa även Riksorganisation UFO Sverige som är på plats både ...


Källa:


Felsida - Mölndal (molndal.se)


Nu har Mölndals kommun raderat sidan om skattefinansierad visning för jullovslediga skolbarn av UFO Sweden 2 januari 2023. Och ingen biograf i Mölndal vill heller visa UFO Sweden. Ingen publik kan se filmen i Mölndal. Varför var det då så viktigt för Mölndals kommun att visa just den filmen för barn, när ingen annan vill visa eller se filmen nu i Mölndal? 


Det hjälpte inte att UFO-Sverige besökt biograf Möllan i Mölndal och delat ut flyers. Eller att UFO-Sverige skrev att det gick riktigt bra utan belägg för sitt påstående. Ingen vill visa eller se UFO Sweden, som handlar om UFO-Sverige, i Mölndal.


Så här skrev UFO-Sveriges journalist på Dagens Nyheter:


"Under dagen har Mölndals kommun visat ”UFO Sweden” gratis för ungdomar och UFO-Sveriges Anders Persson var där på kommunens begäran för att informera om vårt arbete. Såg på Facebook att det hade gått riktigt bra och att Anders var nöjd med dagen. Det var säkert ungdomarna också."


Källa, UFO-Sverige 2 januari 2023:


Badmintonåret har börjat | Clas Svahns Blogg (ufo.se)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.