söndag 15 januari 2023

Björn Borg menar om ufo landar blir det största som kan hända mänsklighetens historia



 

"Björn Borg är hoppfull och förlitar sig på tekniken och vetenskapen. Under senare årtionden har tekniken och teknologin fått ett allt starkare fotfäste i vårt samhälle. Vetenskapen erbjuder ett slags auktoritet och också ufologin har utnyttjat det här för att ge sin verksamhet en större tyngd.

– Om de någon gång landar från en främmande civilisation som är hundratals år före oss i utvecklingen, så vad kan vi lära oss av vetenskap, teknik, medicin och historia? Det är det största som kan hända mänskligheten!"


"Tommy Ramstedt vid Åbo Akademi har skrivit sin doktorsavhandling om det finländska gränsvetenskapsfältet som även omfattar ufologin."


"De två falangerna har idag inte så mycket att göra med varandra, snarare är det väl en ömsesidig misstro som präglar synen på varandra. Den ena försöker förklara händelser ur ett vetenskapligt perspektiv, den andra ur ett religiöst perspektiv, säger religionsforskaren Tommy Ramstedt."


Källa 15 januari 2023:


”Skeptiker har sagt att jag är ufotroende och ufotroende kallar mig skeptiker” – finlandssvenske Björn Borg har jagat ufon i mer än 60 år – Kultur och nöje – svenska.yle.fi


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.