onsdag 29 mars 2023

Hemmabiotidningen tror att det visas ufon i filmen UFO Sweden

 

Alexander Bergström och Johannes har sett filmen Ufo Sweden och recenserar den. Vi får veta vad deras favoritdelar i filmen är!
YouTube · Mediabyrån · För 3 timmar sedan


för 9 timmar sedan — Riksorganisationen UFO-Sverige har varit involverad i filmen redan från start, då främst experten Clas Svahn som fått läsa manus och utbilda både ...



UFO Sweden. Sanningen finns där ute – och kanske i Norrköping!

Efter de internationella framgångarna med hyllade Den blomstertid nu kommer är filmkollektivet Crazy Pictures tillbaka med en actionspäckad äventyrsfilm. Nu på VoD."


"Riksorganisationen UFO-Sverige har varit involverad i filmen redan från start, då främst experten Clas Svahn som fått läsa manus och utbilda både skådespelarna och filmteamet i ufo-undersökningar.

–Vi har inspirerats väldigt mycket av UFO-Sveriges medlemmar och deras sätt att arbeta. En stor karaktär i filmen är dessutom inspirerad av Clas Svahn som också dyker upp som statist, fortsätter Olle."


"Jag gissar att vi får se ett eller flera ufon. Hur har ni gått tillväga för att skapa de scenerna?

– Jag vill nog inte avslöja om man får se några farkoster eller inte. Men mycket av allt det spektakulära i filmen är ju, som sagt, gjort på riktigt. En sak som vi tidigt fick lära oss av Clas Svahn är att ett ufo är ett oidentifierat flygande objekt. Om man vet vad det är man ser, så är det inget ufo.


Generellt tror de flesta att ett ufo är en definition av en utomjordisk besökare. Men filmens ufo-utredare är tydliga med att definiera ett ufo som nåt man har sett, men inte kan identifiera. Det tycker vi är en väldigt spännande definition och en av nycklarna i filmens story."


"Läs mer på www.ufo.se och www.afu.se


Tack till Clas Svahn - journalist, författare och legendarisk ufo-forskare."


Källa:


Hemmabiotidningen - UFO Sweden. Sanningen finns där ute – och kanske i Norrköping!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.