tisdag 23 januari 2024

Göteborgs universitet medverkar i komikern Felix Herngrens serie med UFO-Sverige

 



Maria SundinMaria Sundin. Universitetslektor. Institutionen för. fysik. Telefon. 031-786 91 72 · 0766-22 91 72. E-post. maria.sundin@physics.gu.se.


14 sep. 2023 — Nyligen spelade jag också in material till en kommande dokumentär om UFO:n på TV4 tillsammans med Felix Herngren där jag berättar om min naturvetenskapliga syn ...


"Nyligen spelade jag också in material till en kommande dokumentär om UFO:n på TV4 tillsammans med Felix Herngren där jag berättar om min naturvetenskapliga syn på fenomenet. Den sänds i vår."


Källa 14 september 2023:


Maria Sundin tilldelas Naturvetenskapliga fakultetens Synergipris 2023 | Göteborgs universitet (gu.se)



” Den frågan ger astrofysiker Maria Sundin ett svar på och berättar om nutida och framtida rymdäventyr. ... GU Play © Göteborgs universitet om inget annat anges.
GU Play · För 1 månad sedan


Källa:


TALA: om framtida rymdresor och människans kolonisering av rymden - GU Play, Göteborgs universitet


  • "Ufo-mysteriet med Felix Herngren – undersökande programserie som ska övertyga tittarna om att ufon visst finns (våren)"


Källa:


Robinson, Farmen och Sveriges mästerkock – så ser våren ut på TV4 Play | Filmtopp



UFO-Sverige - Vimmerby Tidning uppmärksammar i dag en film... | Facebook


15 sep. 2016 — Sedan ringde Aftonbladet i samma ärende och lustigt nog hade de pratat med astronomen. Maria Sundin som påstod att det var en bolid. Men icke ...
15 sep. 2016 — ... Maria Sundin – och hon hade identifierat kstrimman som en bolid! Nu har den goda Maria fel och det är inte första gången som en astronom ...


"Och så ringde jag Vimmerby Tidning som har en artikel om ett ”mystiskt” fenomen på himlen i dag. Nu är det ju inte så mystiskt utan det gamla vanliga får man väl säga, nämligen en solbelyst kondensstrimma från ett vanligt trafikflygplan. Det är säkert inte sista gången som liknande artiklar kommer att dyka upp. Här kan ni läsa Vimmerby Tidnings uppföljning med mig.

Sedan ringde Aftonbladet i samma ärende och det lustiga var att de hade talat med astronomen Maria Sundin – och hon hade identifierat kstrimman som en bolid! Nu har den goda Maria fel och det är inte första gången som en astronom trampar i klaveret när det gäller himlafenomen. Maria och hennes kollegor är experter på helt andra saker än det UFO-Sverige kan efter snart 50 år i misstolkningsbranschen."


Källa, UFO-Sverige  15 september 2016:


Förberedelser för England | Clas Svahns Blogg (ufo.se)


Fysikern Maria Sundin får samsas i UFO-Sveriges teveserie från Felix Herngren med storhäxan Serafia Andersson från Alingsås som healat en smärtpatient med ägg från Coop:


2 okt. 2023 — 935 likes, 35 comments - serafiaandersson on October 2, 2023: "I dag medverkade jag som medium i Felix Herngrens kommande serie.


Egg Cleansing med Spökpodden & Serafia - YouTube



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.