måndag 29 januari 2024

Jamal El-Haj förberedde lag mot Paludan 2020

 

"Den nionde september 2020 tog El Haj emot Victor Samaina för att förbereda kommande svenska blasfemilagar. Det vill säga, två år innan den egentliga “epidemin” av Koranskändningar bröt ut.

Enligt Victor Samaina förberedde sig El Haj sig för att ta praktiska steg i syfte att kriminalisera koranbränningar och andra extrema handlingar."


"Men en person som El Haj rimligen bör ha god kunskap om är Victor Samaina. I en intervju i al-Jazeeras arabisktalande kanal (i programserien Expatriates – lyckade utflytningar) presenterar el-Haj sin familj och en av sina bästa vänner, Victor Samaina. Samaina är grundaren av Orienthuset i Kista. Förlagan är Orient House i Jerusalem, klanen al Husseinis bostad. Orient House i Jerusalem stängdes av staten Israels myndigheter i början på 2000-talet."


Källa 28 januari 2024:


“En facklig kille” förbereder blasfemilagar i riksdagen - Ledarsidorna.se


Skarmavbild-2024-01-28-kl.-22.23.02-749x391.png (749×391) (ledarsidorna.se)





Videons stillbild hämtad från:


جمال الحاج.. قصة هجرته وعضويته بالبرلمان السويدي | البرامج | الجزيرة نت (aljazeera.net)


25 juli 2023 — Orient House Kontakta namninsamlingens skapare. Skriv på denna namninsamling. Dela denna namninsamling. Hantera dina underskrifter. Har du inte ...


302418575_10159030802046538_5235369589528136361_n.jpg (687×1024) (fbcdn.net)


Orient House | Facebook


Palestine in focus | Facebook


5 nov. 2023 — Victor Samaina, som är ordförande i Jerusalemkommittén och har varit med och arrangerat flera stora propalestinska demonstrationer i ...


Del av stillbild 16 mars 2023:




https://www.tiktok.com/@victorsamaina/photo/7211255217621404934




Frågan som uppstår är om det är frihet att bränna böcker. Bokbål och bokbränning associeras med rätta av de flesta med censur, förföljelse och diktatur.


Skarmavbild-2024-01-28-kl.-17.52.48-405x421.png (405×421) (ledarsidorna.se)


Video 2020 när Paludan fick inreseförbud till Sverige och hans partikamrater brände Koranen ändå på Rosengård:


Stram kurs i Malmø - YouTube



9 september 2020:




28 aug. 2020 — – Jag tänker överklaga det här beslutet, men det är problematiskt, säger Rasmus Paludan till Sydsvenskan under färden över Öresundsbron tillbaka ...



för 7 timmar sedan — Den nionde september 2020 tog El Haj emot Victor Samaina för att förbereda kommande svenska blasfemilagar. Det vill säga, två år innan den ...


”Han utgör ett allvarligt hot” – polisen om inreseförbudet mot Paludan | SVT Nyheter


جمال الحاج.. قصة هجرته وعضويته بالبرلمان السويدي | البرامج | الجزيرة نت (aljazeera.net)



för 7 timmar sedan — Enligt Victor Samaina förberedde sig El Haj sig för att ta praktiska steg i syfte att kriminalisera koranbränningar och andra extrema handlingar ...


27 aug. 2020 — Det danska högerextrema partiet Stram Kurs islamkritiska ledare Rasmus Paludan har fått två års inreseförbud i Sverige.


RELIGION & PROVOKATION (youtube.com)



för 6 timmar sedan — Vartefter tiden går efter riksdagsledamoten Jamal El-Haj börjat ge sina första intervjuer framkommer allt mer i hans historia som inte redogjorts för.


"Den nionde september 2020 tog El Haj emot Victor Samaina för att förbereda kommande svenska blasfemilagar. Det vill säga, två år innan den egentliga “epidemin” av Koranskändningar bröt ut.

Enligt Victor Samaina förberedde sig El Haj sig för att ta praktiska steg i syfte att kriminalisera koranbränningar och andra extrema handlingar."


Skarmavbild-2024-01-28-kl.-17.52.48-405x421.png (405×421) (ledarsidorna.se)


Källa 28 januari 2024:


“En facklig kille” förbereder blasfemilagar i riksdagen - Ledarsidorna.se


Ledarsidorna.se på X: ”Det här är riksdagsledamoten Jamal El Haj tillsammans med Victor Samaina. Victor är grundaren av Orienthuset i Kista, en avknoppning av det numera förbjudna "Orient House" i Jerusalem. Samaina är dock inte bara känd som palestinsk aktivist utan något annat. Som borde ha… https://t.co/cpJvSF5lrA” / X (twitter.com)


فيكتور سماعنة: المظاهرات للفت نظر المجتمع السويدي لما يحدث في غزة (youtube.com)



När Rasmus Paludan kommer är det lätt att utvisa (youtube.com)


Koranbränning (Motion 2023/24:1329 av Jamal El-Haj (S)) | Sveriges riksdag (riksdagen.se)



Victor Samaina (@victorsamaina) | TikTok



30 juni 2023 — Om du hade bränt en koran på 70-talet så skulle det inte ha väckt samma sorts känslor som i dag, säger Victor Samaina.


Orient House | Facebook


Islam manifesterar utanför Riksdagen – Petterssons gör Sverige lagom! (petterssonsblogg.se)



Orient House. 2050 likes · 1 talking about this. ‎تعزيز العمل العربي المشترك ... Victor Samaina ▻ Palestine in focus. Oct 13, 2023󰞋󱟠. https://facebook.com ...


25 juli 2023:


"Genom att underteckna godkänner jag att Orient House lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan."


"Till Riksdagen, Regeringen och Högsta Domstolen i Sverige"


"Rasmus Paludan blev ett namn genom att krossa alla de svenska idealen. Han som är en dansk rättshaverist, och därför förbjuden i Danmark, fick av någon outgrundlig anledning yttrandefrihet i Sverige. Detta innan han blev svensk medborgare. Sedan förbjöds han men lyckades på ytterst tvivelaktiga grunder bli svensk medborgare och fick igen sin yttrandefrihet som han missbrukat igen långt från den egentliga innebörden av ordet och principen. En yttrandefrihet som förhindrar andras motsvarande yttrandefrihet och som krossar principerna om jämlikhet, religionsfrihet, ömsesidig respekt. En provokation förklädd till yttrandefrihet med en kriminell avsikt, som särskilt genom val av tillfälle och plats syftar till att utgöra en kränkning av en hel folkgrupp. En yttrandefrihet som saknar varje ansats till saklig och vederhäftig diskussion och utgör inget annat än en provocerande attityd byggd på trångsyn, på intolerans och på en skrämmande okunskap.. En form av yttrandefrihet som bör kriminaliseras, inte försvaras av en väldigt begränsad och smal syn på rättvisa och mänskliga rättigheter i ett samhälle känt för sin tro på dessa närmast heliga och allenarådande principer."


Källa:


Nej till Quran bränning - Skrivunder.com


PDF

Victor Samaina, Representative. Stockholm. PMU InterLife. Ms. Hanna Toorell, Project Coordinator. Stockholm. The Palestine Solidarity. Ms. Yvonne Fredrikksson ...
67 sidor


STOCKHOLMMEETRPT_200516.pdf (un.org)


"Victor Samaina

3 tim 
Uttalande Palestinska arbetsgruppen mellersta Sverige
Det har kommit till vår kännedom att ett antal personer, som deltagit vid demonstrationen för vapenvila i Gaza den 27 januari, cirka en timme efter demonstrationens slut begett sig till Östermalm, ställts sig i närheten av Stockholms synagoga och skanderat olika slagord."


Källa 29 januari 2024:


Palestine in focus | Uttalande Palestinska arbetsgruppen mellersta Sverige | Facebook


"Victor Samaina

30 maj 2023 
Svar på svenska mediers rapportering om Jamal El Haj , riksdagsledamot för Socialdemokraterna, deltagande på den palestinska konferensen i Malmö.
Jamal El Haj är en svensk medborgare med palestinskt ursprung, han kom till Sverige från ett palestinskt flyktingläger i Libanon.
Hans familj utvisades innan han kom till livet. Jamal såg alltid tårar av sorg och saknad i ögonen på sin mormor och mor. De lämnade allt de ägde i Palestina för att rädda sina liv från de sionistiska Haganah-gängens förtryck, denna sorg stannade kvar hos Jamal Al-Hajj.
Jamal och alla andra palestinier kommer att delta i varje populärt evenemang där man talar om det palestinska folkets lidande och rättigheter, vars förtryck har pågått i över 75 år. Jamal deltar för att uttrycka sin solidaritet med det förtryckta palestinska folket. Vi palestinier och palestinavänner delar också sorgen och besvikelsen över dubbelmoralen som pågått i 75 år.
Majoriteten av det palestinska folket tror fortfarande på en rättvis fred, men ett helt folk kan inte överleva på brödsmulor. Palestinier kräver att få sina rättigheter och sin värdighet tillbaka, sluta kriminalisera och misstänkliggöra palestinierna, sluta förknippa allt stöd för Palestina med terrorism.
Det krävs inte mycket till för att det palestinska folket ska tappa det lilla hopp om fred de har kvar.
Svenska partier som är engagerade i frågan och det palestinska folkets rättigheter men även alla andra som inte är engagerade eller driver frågan behöver använda sitt förtroende för att driva rättvisa och detta utan att stryka den israeliska ockupationsmakten medhårs.
Våra röster räknas och kommer att läggas på de uppriktiga partierna som är humana i Palestinafrågan och som driver och kommer driva en politik för fred och frihet för det palestinska folket."


Källa:


Victor Samaina - Svar på svenska mediers rapportering om... | Facebook


Hem - الرئيسية - Orient house - بيت الشرق


Frihet åt Amin Abu Rashed! Palestinsk politisk fånge i Nederländerna | Samidoun Sweden


Contact With Us. Feel Free to Contact with Our IT Experts. Crew Service AB – Där Entreprenörsanda genomsyrar varje del av verksamheten.


28 juni 2022 — Nu vittnar tidigare anställda på Crew Bemanning om villkoren bakom leveranserna till sjukhus och skolor.



Crew bemanning har uppdraget att bemanna returang personal för en Italieniensk returang i Bromma. - Vi söker 2 personal med minst 3 års erfarenhet inom ...


Jerusalemkommittén: ”Anklagelsen obefogad” | SvD Ledare


Profetportrætter: Hvid på rød | Ballet Magnifique


Nya bortförklaringar från El-Haj för fler Hamas-bilder » Samnytt


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.