måndag 22 januari 2024

Jamal El-Haj om slöja på barn

 


för 8 timmar sedan — Socialdemokraten Jamal el-Haj menar att tjejer som inte tvingas bära hijab som barn riskerar att nobba plagget när de fyller 18 år. Det har han helt rätt i.
för 6 timmar sedan — I augusti 2018 talade den socialdemokratiske riksdagsledamoten Jamal el-Haj vid ett valmöte i Aldorr Shia-moskén. Där dangerous han, på arabiska, om röster ...
för 8 timmar sedan — Socialdemokraten Jamal el-Haj har rätt om slöja på barn” skriver ⁦@hanifbali⁩ https://t.co/ccHZRoY8zC.
för 7 timmar sedan — Frågan är varför svensk offentlighet vill hjälpa Jamal el-Haj att hålla invandrartjejer kyska? Translate post. HANIF BALI: Socialdemokraten Jamal el-Haj har ...


 "I augusti 2018 talade den socialdemokratiska riksdagsledamoten Jamal el-Haj vid ett valmöte i shiamoskén Aldorr. Där bad han, på arabiska, om röster för att kunna motarbeta en riksdagsmotion om förbud mot hijab på minderåriga barn. Han sa: 


”Föräldrar kommer inte att ha någon rätt att sätta på sin dotter hijab förrän hon blir 18 år och är fri att själv besluta huruvida hon ska bära den eller inte. Ni vet mycket väl att om de inte lär sig att bära hijab i tidig ålder kommer många att avvisa hijab när de fyller 18, eftersom de aldrig vant sig vid den.”


Jamal el-Haj har rätt. Frågan är bara varför Göteborgs kommun väljer att hjälpa honom."


Källa 21 januari 2024:


Socialdemokraten Jamal el-Haj har rätt om slöja på barn (expressen.se)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.