tisdag 30 januari 2024

Aftonbladet vill ha underrättelseinformationen Historielärarföreningen besitter som kan avgöra valet 2026


Det berättar Aftonbladet tisdag 30 januari 2024 för HLF. Valet 2026 är till salu. Historielärarföreningen återvänder med besked till Aftonbladet när vi vet vilket politiskt block som vill vinna valet med hjälp av HLF. Först ska HLF undersöka om vi juridiskt kan sälja valet. Blir det grönt ljus säljer vi det genast. Om inget block vill avgör HLF valet 2026 själva. HLF är politiskt obundet vilket gör att vi själva inte har några preferenser om vilket block som vinner valet 2026.

Det ska bli kul att samarbeta med endera block. HLF tar fram faktan. Aftonbladet frågade hur HLF kan avgöra vilket av blocket som kan använda HLF. Det gör HLF genom att ta fram underrättelseinformationen vi i HLF äger som kan passa antingen det ena blocket eller det andra. Den information som det ena blocket inte vill ha fram håller HLF inne med och den information vi besitter som samarbetsblocket vill ha fram lyfter vi. HLF äger informationen och därför är det ingen sekretess på den. HLF vet vad som står i akten eftersom vi själva tagit fram informationen. HLF har kontrollerat med ansvarig myndighet om de avtalat sekretess med HLF och det har myndigheten inte gjort. Därför kan vi sälja informationen.

Det kan hända att någon annan part än politiska partier vill att ett av de politiska blocken ska segra i valet 2026. Då är de självfallet också välkomna att ta kontakt med HLF för samarbete.

När ett av blocken nappat på samarbete med HLF vänder vi oss till media med informationen. Däribland Aftonbladet som är beredda att publicera.

HLF har haft ett finger med i två tidigare valsegrar under 2000-talet. Vi säger inte vilka nu. Det får köparen reda på som exempel på hur vi arbetar. HLF säljer inte sin eller medlemmarnas röster i valet 2026, eftersom det är olagligt. HLF säljer informationen som kan ge valsegern.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.