fredag 26 januari 2024

Healer berättar om sin medverkan i komikern Felix Herngrens teveserie med UFO-Sverige



I dag medverkade jag som medium i Felix Herngrens kommande serie. Tack @flxherngren för ett trevligt möte! 👽🪐 #serafiaandersson… | Instagram


3 minuter och 54 sekunder in i podden Övernaturligtvis 16 oktober 2023 berättar storhäxan Serafia Andersson från Alingsås om sin medverkan i komikern Felix Herngrens teveserie med UFO-Sverige:


48. Foliehattarnas förening - Övernaturligtvis | Lyssna här | Poddtoppen.se


Teveinspelningen var rolig om rymden och planeter med Felix Herngren i Stockholm 2 oktober 2023. Hon sov i Gamla stan på ett hotell och parkerade på Medborgarplatsen 1 oktober 2023. Ett jättegammalt hotell i Gamla stan. Hennes kompis Annika var med. En ande guidade henne i hotellets ringlande korridorer där hon hittade direkt. Hon var där i arbetssyfte. Serafia och Annika åt medeltidsmat. Shopaholicen i henne drog dem till en butik med tingel tangel. En tant öppnade så att de fick VIP-shoppa själva. Annika hittade en vintage-handväska. Möss i tovad ull samlar Serafia på. Dagen efter var det filma och sedan köra hem med stopp en gång i timman för att kissa. 

Serafia trivs i teve. Hon utmanas och får prestera och lära ut till världen och hjälper till att världen vaknar upp och avdramatiserar det vi tror på. Tröstande polare blir hon som energikompis. Ju fler foliehattar tillsammans desto bättre, menar hon. Hon filmade med Felix Herngren till serien om liv i rymden som har premiär våren 2024. Hon får berätta att serien sänds eftersom det har Herngren själv redan gjort.

Hon kan inte få in frekvensen för utomjordingar lika lätt som andar på Jorden. I början fick hon inte in aliens lika lätt på tråden som nu. Serafia har slutat ifrågasätta nu. Hon kan tänka sig att världar går omlott i hur deras frekvenser vibrerar.

Apropå Stockholm ville hon hälsas på i sin monter i Solna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.