fredag 28 juni 2024

UFO-Sveriges drogsajt gör åter reklam för öl

 


för 20 timmar sedan — Eftersom Anneli var på fest med tidigare arbetskamrater under kvällen blev jag ensam hemma och passade på att äta pizza och ta en Old Speckled Hen, men ...


"Eftersom Anneli var på fest med tidigare arbetskamrater under kvällen blev jag ensam hemma och passade på att äta pizza och ta en Old Speckled Hen"


Källa, UFO-Sverige torsdag 27 maj 2024:


Bilfixande, badminton och bokskrivande | Clas Svahns Blogg (ufo.se)


Old Speckled Hen ... 4,8 % vol. ... Maltig smak med inslag av sirapslimpa, torkade aprikoser, knäck och apelsinskal. Serveras vid 10-12°C som sällskapsdryck eller ...


"Maltig smak med inslag av sirapslimpa, torkade aprikoser, knäck och apelsinskal. Serveras vid 10-12°C som sällskapsdryck eller till rätter av fläsk-, lamm- eller nötkött."


Källa:


Old Speckled Hen | Systembolaget


Är det sällskapsdryck för folk som dricker ölen ensamma hemma också? Kan en ensam man från UFO-Sverige använda Old Speckled Hen som sällskapsdryck med sig själv? Är ölen sällskapet eller är ölen en drog för att dämpa ensamheten? Menar Systembolaget att man inte ska dricka alkohol när man är själv? Vet UFO-Sverige bättre än Systembolaget? Det står inget på Systembolagets expertsida om att Old Speckled Hen ska serveras till en ensam man som äter pizza. Vem har fel i det här fallet? Är det UFO-Sverige eller Systembolaget? 

Pizza är ingen fläskrätt. Det finns skinka av fläsk på en del pizzor, men skinkan är nog inte tillräcklig för att kallas en fläskrätt. Eller är det så att den ensamma mannen från UFO-Sverige beställt en Capricciosa och sedan googlat på Systembolaget och hittat att Old Speckled Hen kan skölja ner Capricciosan för att den innehåller fläsk? Är det kanske därför den ensamma mannen från UFO-Sverige unnat sig en öl mitt i veckan? Eller fanns det något annat behov av ölen än att bli av med fläsksmaken? Det kanske var fläsk, lamm och nötkött på pizzan hemma hos den ensamma mannen från UFO-Sverige, så att Old Speckled Hen var ett suveränt val. Och då behövdes inget sällskap alls. Eller åt den ensamma mannen från UFO-Sverige pizza enbart för att Old Speckled Hen passar till fläsk, lamm eller nöt enligt Systembolaget?


Lyder den ensamma mannen från UFO-Sverige Systembolagets rekommendationer?


Pizza, pasta och risotto: valet av dryck till italiensk mat beror på vad du har på tallriken. Vi på Systembolaget lär dig mer om de bästa kombinationerna ...


"Öl till pizza – möt sältan

Ett ljust öl, som en ljus lager i internationell stil eller dortmunder helles passar bra till de flesta pizzor. Till en pizza med salt skinka och korvar kan även en pale ale, amber ale, amerikansk pale ale eller IPA med lite sötma matcha fint.

Lageröl till pizza

Ale till pizza"


Källa:


Dryck till italiensk mat – tips om bra matchning | Systembolaget



Bland 411 varor som Systembolaget rekommenderar bland ale till pizza, så listar Systembolaget Old Speckled Hen som första val. Den ensamma mannen från UFO-Sverige har alltså prickat in exakt det öl som kommer först när Systembolaget råder kunderna vilken ale som passar bäst till pizza. Kan det vara en slump? Eller är den ensamma mannen från UFO-Sverige väl bevandrad i Systembolagets sortiment?


Ale till pizza


Ale | Systembolaget


Old Speckled Hen | Systembolaget


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.