lördag 29 juni 2024

UFO-Sveriges drogsajt om ölfestivaler

 

Bilden på UFO-Sveriges drogsajt är döpt till skål:


IMG_9091240629skal.jpg (800×548) (ufo.se)


IMG_9103240629anneli.jpg (800×600) (ufo.se)



för 13 timmar sedan — Vi kommer också att besöka ölmässan vilket ska bli roligt. Då finns chansen att upptäcka lite nytt.


för 13 timmar sedan — I dag är vi i Uppsala hela dagen, den här gången med Ylva och utan Markus, men med Anneli givetvis. Ska hälsa på vänner, sälja lite


"Vi kommer också att besöka ölmässan vilket ska bli roligt. Då finns chansen att upptäcka lite nytt."


"Uppsala craft beer festivalen hade lockat mycket folk och vi hade en bokad tid från klockan 17 men lyckades komma in lite tidigare, vilket var bra."


"Som vanligt när det gäller ölfestivaler får man ett glas i inträdesbiljetten och så får man köpa smakpoletter vilket innebär att man får cirka 10 centiliter öl på varje polett (som bestod av en kapsyl).

Detta innebär i sin tur att det inte blir några excesser men väl goda möjligheter att hinna smaka på många av småbryggeriernas produkter. Här fanns så väl svenska, norska som nederländska bryggerier representerade plus en rad andra länders."

"Efter ett par timmar köpte vi mat i några av matvagnarna som fanns på området och därefter blev vi sittande vid ett bord för att då och då vandra iväg och komma tillbaka med ännu ett smakprov efter att noggrant ha spolat rent våra glas mellan varven."


Källa, UFO-Sverige 29 juni 2024:


Uppsala igen | Clas Svahns Blogg (ufo.se)


för 1 timme sedan — OBS! Insläpp öppnar 11.30 för att slippa köbildning. Själva festivalen drar sen i gång kl 12. Glöm inte heller att det råder väskförbud på


Uppsala Craft Beer Festival | Uppsala älskar hantverksöl



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.