torsdag 31 december 2020

Polisen tog UFO-Sveriges körkort på väg mot skola

 

"Vi räknade med att vara nere vid 14.30-tiden för att checka in på hotellet och sedan åka raka vägen till Sturegymnasiet för att hjälpa till med att bygga upp utställningen. Något som brukar ta ett par tre timmar. Och det schema stämde bra.

På vägen ned stannade vi till och tog en hamburgare på Max i Jönköping där en Jet-mack också ligger lägligt till, men annars stannade vi inte utan körde raka vägen. När vi hade kommit 10 mil söder om Jönköping fick jag ett sms från Rickard om att polisen hade stoppat dem och plockat körkortet av Tobias efter en omkörning som gått i 124 på en 90-väg. Illa och trist på många sätt men så kan det gå när man får köra en fräsch Audi hyrbil.

Framme vid Hotel Amadeus var det bara att checka in snabbt eftersom Radio Hallands Magnus Hagström ringt längs vägen (jag tipsade dem i morse) och berättat att de tänkte dyka upp strax före 15 för att göra en direktsänd intervju när vi byggde utställningen. Men vi hann dit och reportern intervjuade mig och Tobias under sju minuter medan vi vandrade omkring bland skärmar och modeller. Ni kan lyssna på inslaget här."

Citat ovan från UFO-Sveriges domän ufo.se 3 maj 2013:

http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=23081

HALMSTAD

UFO-utställning i Halmstad"

 

Källa:

 

https://sverigesradio.se/artikel/5526873


"Tobias Lindgren är medlem i UFO-Sveriges styrelse sedan 2004 och nu ansvarig för UFO-Sveriges webbplats. Mellan åren 2006 till 2013 ansvarade han för UFO-Sveriges rapportcentral. Är fältundersökare med bildanalys som specialitet. Tobias är också kraften bakom UFO-Sveriges Radio, som han producerar."

 

Källa, Google


https://www.ufo.se/index.php/fakta/lexikon/998-lindgren-tobias2


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.