måndag 21 december 2020

Därför stoppar Historielärarföreningen inga vidskepliga föredrag för UFO-Sverige

 

Dels finns inga föredrag när ingen vill köpa UFO-Sveriges föredrag under corona-krisen. Dels kan inte Historielärarföreningen stoppa UFO-Sveriges föredrag och har inte som mål att göra det heller.

Orsaken är att det är relativt obegåvade personer som bokar in UFO-Sveriges föredrag. De flesta som bokar vet inte  vad de bokar eller vad UFO-Sverige står för och kan inte skilja på vetenskap och den tredje vägens ufologi som är en vidskeplig ideologi.

Ett exempel är Österåkers kommun. År efter år bokar Solskiftesskolan in UFO-Sverige. Försteläraren påstår att hon bara tagit över efter den förra personen som bokade in UFO-Sverige åren innan. Försteläraren kunde inte redogöra för vad UFO-Sverige stod för. Således är hon liksom andra som inte satt sig in i vad de bokat för dum för att avboka också, eftersom hon inte ens förstod vad hon bokat. Likaså hennes rektor som inte heller förstår något och av dumhet låter eländet fortgå för skattemedel. De två skolledarna behöver inte tänka till eller ens vara begåvade för det är inte deras pengar.

Jämför med en annan rektor för en helt likvärdig högstadieskola i Österåkers kommun. Den här rektorn sa nej direkt när han fick erbjudande om att boka UFO-Sverige. Rektorn förstod att de inte hör hemma i undervisningen.

Är det inte blott ett fritt val för varje skola? Jo, men det intressanta är att det kan inte samtidigt vara påstådd succé på en kommunal högstadieskola i Österåkers kommun och vara något som är absolut olämpligt på en annan kommunal högstadieskola i Österåkers kommun. En av skolorna måste ha fel.

Tyvärr för UFO-Sveriges del har Historielärarföreningen i sin granskning lagt märke till att just de skolor och bibliotek samt högskolepersonal som bokat föreläsaren, så är det blåsta individer som inte kan föra ens en grundläggande diskussion om vetenskaplighet. Då är de också för dumma för att avboka. Därför blir målet för Historielärarföreningen aldrig att stoppa föredrag hos de som inte begriper bättre, utan endast att avslöja hur dåligt insatta de är som förklaring.

Det är nästan pinsamt att tala med de som bokat in UFO-Sveriges föredrag för sina elever eller studenter. Alltid dessa bortförklaringar. Läs själv nedanstående pinsamma exempel, så förstår ni att där UFO-Sverige föreläser, har personalen inte ens bemödat sig om att tänka till. Då förstår man att det inte är de vassaste knivarna i lådan som bokat. UFO-Sverige vill gärna beskriva det som att Historielärarföreningen varit otrevlig när den ställt frågor till bokarna. Sanningen är att UFO-Sverige inte ska ha det minsta att göra med om HLF ställer frågor till någon som bokat. Det är vår rätt. Förklaringen till varför samtalet upplevs som otrevligt är att en skock dumma får svarar på andra linjen. När deras dumhet kommer i dagen känner de sig ännu dummare. Det är inte HLF som är otrevlig mot dem. De skäms över hur dumma de framstår. Det måste redovisas. För det är inte deras pengar. Och dessa personer är en del av hegemonin UFO-Sverige skapar med sin vidskeplighet.

Vi visste inte vad de stod för. Det är därför vi bokade dem. 

Jaså, det är inte vetenskapligt. Det visste inte vi.

Det var någon som kände föreläsaren. Då bokade vi honom.

Vi läste om UFO-Sverige i en lokaltidning. Därför bokade vi honom till vår högskola.

Vi kan inget om ufo. Så vi bokade UFO-Sverige.

Den tredje vägens ufologi har vi aldrig hört talas om.

Jag är själv intresserad av ufo. Men UFO-Sverige förnekar ju ufo från andra planeter. Det visste inte jag.

Han har ju varit med i tv.

Vi betalade 7000 kronor för hans föredrag. Jaså, en annan skola betalade bara 1200 kronor. Jaha! Inte mycket att göra något åt.

Vi visste inte att UFO-Sverige inte funnit ett enda bevis för ufo.

Så föreläsningarna finns gratis från UFO-Sverige på YouTube. Ja, nu är det för sent att avboka.

Vi trodde att UFO-Sveriges föredrag skulle bli ett lyft för bygden.

Jag har själv sett ett ufo.

Det är min kompis jag bokat in.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.